Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Care For Muslims

  Stichting Care For Muslims

  Het bieden van hulp aan Islamitische behoeftigen in Nederland, het bevorderen van het welzijn van de moslims in Nederland en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevordelijk kan zijn in de ruimste zin van het woord.

  details
 • Stichting Pastorale Dienstverlening

  Stichting Pastorale Dienstverlening

  Via het beschikbaar stellen van een pastoraal werker pastorale en levensbeschouwelijke diensten verlenen aan de bewoners behorende tot de parochie Christus`Hemelvaart - H. Joseph te Sittard en aan diegenen die zich hiermee verbonden voelen.

  details
 • Stichting \"De Club van Polen\"

  Stichting "De Club van Polen"

  Sinds 1989 is de stichting ‘De Club van Polen’ actief in Voorschoten met het inzamelen van hulpgoederen en het organiseren van transporten naar diverse tehuizen in één van de armste delen van Polen.

  details
 • Stichting Ouder Sponsor Project Sao Paulo

  Stichting Ouder Sponsor Project Sao Paulo

  Het bieden of verlenen van hulp aan hulpbehoevende kinderen in de staat Sao Paulo, met inschakeling van ouders in Nederland die in Sao Paulo een kind -of meerdere kinderen- (willen) adopteren in financiele zin.

  details
 • Stichting Kringloopbedrijf De Beurs

  Stichting Kringloopbedrijf De Beurs

  Hergebruik goederen, bewustwording verspilling, zinvolle kleinschalige werkgelegenheid.

  details
 • stichting Molen van Mill

  stichting Molen van Mill

  Het behoud van de molen de Korenbloem te Mill aan de Molenstaat 54 b, teneinde de molen in stand te doen houden en een functie te laten vervullen als cultuur-historisch erfgoed.

  details