ANBI profiel

Stichting Boes Bos

Algemene informatie

Rechtsvorm
Stichting
Statutaire naam
Stichting Boes Bos
Ook genoemd (handelsnaam)
Boes Bos
Zoeknaam
Boes Bos
Statutaire zetel
Eindhoven
KvK nummer
81227205
RSIN
862000841
Activiteiten
Mensen inspireren en fondsenwerven voor goede doelen middels de 4 Bs: Bewustwording creëren over het klimaat; Bomen planten in binnen- en buitenland; Biodiversiteit versterken middels voedselbossen; Bescherming van tropisch regenwoud.
Duidelijke beschrijving van doelstellingen
Stichting Boes Bos heeft als doel om mensen letterlijk én figuurlijk door de bomen het bos weer te laten zien! Enerzijds door bewustwording te creëren en anderzijds om middels donaties onze groene partners te helpen wereldwijd de biodiversiteit te versterken. Het is onze missie om één boom per (bewuste) Nederlander te planten. Hoe gaaf zou het zijn als dit er ooit 17 miljoen mogen worden? Zo maken we onze planeet samen groener en gezonder voor elkaar en toekomstige generaties.
Wijze waarop doel behaald wordt
Financieel: d.m.v. fondsenwerving bij particulieren, bedrijven en overheden. Dit doen we door het ophalen van giften (donaties), sponsoring en subsidies. Giften kunnen eenmalig zijn, maar ook periodiek. Sponsoring: we bieden organisaties, sporters en bekende Nederlanders de mogelijkheid om ons te sponsoren in ruil voor naamsbekendheid. Bewustwording: we delen informatie over de voortgang met donateurs, geïnteresseerden en sympathisanten van de stichting. Dit doen we via social media en nieuwsbrief. Kennis: vanaf medio 2021 willen we i.s.m. onze partners activiteiten organiseren om mensen bewuster te maken van het belang van bomen planten en biodiversiteit. Dit kan zowel online als offline, denk dan aan evenementen zoals boomplantdagen en kennissessies. Overheid: Stichting Boes Bos gaat met zowel lokale als nationale overheden graag het gesprek aan over het belang van biodiversiteit en bewustwording. Zo blijven we strijden voor meer bomen én minder CO2.
Subcategorie I
Natuur & milieu
Subcategorie II
Volksgezondheid
Subcategorie III
Inzameling

Organisatie / bestuurders

De informatie over de organisatie en de bestuurders wordt op deze website gepubliceerd: https://BoesBos.nl

Contact informatie

Bezoekadres
Keurenplein 41
1069CD Amsterdam
Postadres
D481
-
 
Telefoonnummer
E - mailadres
WWW adres
https://BoesBos.nl

Financieel

Balans en de staat van baten en lasten met toelichting
-
Staat van baten en lasten met toelichting
-
Standaardformulier publicatieplicht
-

Overig

De overige informatie wordt op deze website gepubliceerd: https://BoesBos.nl

Twitter
Doelgroep
Algemeen
Werelddeel
Wereldwijd
Organisatie grootte/omzet
Tot €500.000