ANBI profiel

Stichting Creating Edges

Algemene informatie

Rechtsvorm
Stichting
Statutaire naam
Stichting Creating Edges
Ook genoemd (handelsnaam)
Bloei & Groei
Statutaire zetel
-
KvK nummer
60798491
RSIN
854064266
Activiteiten
- Eenjarige tuintraject waar vrouwen mee tuinieren op een healing garden en buurtbewoners in een community garden. - Workshops en cursussen - Webshop, waar men leuke cadeaus en producten uit eigen moestuin kunnen kopen. - Bedrijfs- of teamuitjes. - Vri
Duidelijke beschrijving van doelstellingen
We zetten stadstuinen op die als healing, food en community garden dienen voor vrouwen die zichzelf, hun omgeving of buurt willen versterken. Dit doen we in buurten waar deze het hardst nodig zijn, met Amsterdam Zuidoost als onze uitvalsbasis. Dit doen wij door te investeren in het mentale, emotionele, fysieke welzijn en sociaaleconomische groei van vrouwen. Dit doen we door toegang te bieden tot groen zodat er een betekenisvolle relatie met groen kan worden opgebouwd. Zodat zij hier veerkrachtiger van worden en zij met deze veerkracht een positieve impact kunnen hebben in hun community en op de volgende generatie.
Wijze waarop doel behaald wordt
Onze aanpak is anders. We geloven in de kracht van groen en onze tuinen dienen als agents of change om dichter tot de natuur te komen, jezelf en de gemeenschap. Onze gemeenschapstuinen dienen als ‘agents of change’. Wij gaan uit van de kracht van het individu, om zo sociale verandering teweeg te brengen; dat onze tuinen een kweekvijver is waar vrouwen hun potentieel kunnen realiseren en de gemeenschap bloeit en groeit samen met de deelneemster. Ons eenjarig tuintraject vormt de basis van Bloei & Groei. Hier ervaren vrouwen de pure smaak en voldoening van zelf verbouwd voedsel en – met hun handen in de aarde – de ontspannende en helende werking van de natuur. Op onze groene oases van rust kweken vrouwen onder begeleiding van een tuincoach verse groenten, fruit, kleurige bloemen en geneeskrachtige kruiden.
Subcategorie I
Natuur & milieu
Subcategorie II
Cultuur
Subcategorie III
Maatschappij

Organisatie / bestuurders

Aantal bestuursleden
4
Is er een directie/ dagelijks bestuur
Nee
Is er een persoon in dienst?
Nee
Is er een raad van commissarissen/toezicht?
Nee
Naam
Titel / functie
Beloning
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Contact informatie

Bezoekadres
Tweede Leeghwaterstraat 2 -2
1018 RA Amsterdam
Postadres
-
Amsterdam
 
Telefoonnummer
E - mailadres
 
06-82008030
WWW adres
https://www.bloeiengroei.org/

Financieel

Balans en de staat van baten en lasten met toelichting
-
Staat van baten en lasten met toelichting
-
Standaardformulier publicatieplicht
-

Overig

Hoofdlijnen beleidsplan
-
Doelgroep
Algemeen
Werelddeel
Alleen in Nederland
Organisatie grootte/omzet
-