ANBI profiel

Stichting Levende Kerk van God

Algemene informatie

Rechtsvorm
Stichting
Statutaire naam
Stichting Levende Kerk van God
Ook genoemd (handelsnaam)
Wereld van Morgen
Zoeknaam
Levende Kerk van God
Statutaire zetel
Weert
KvK nummer
12045087
RSIN
815704161
Activiteiten
Het Evangelie van het Koninkrijk van God en van de zaken die betrekking hebben op Jezus Christus volgens de Bijbel, het Woord van God, tot een getuigenis te prediken; het werken aan geestelijk welzijn van mensen; het oprichten en organiseren van lokale gem
Duidelijke beschrijving van doelstellingen
De Wereld van Morgen verkondigt aan de wereld het goede nieuws van het komende Koninkrijk van Jezus Christus (Mattheüs 24:14, Markus 16:15) en blaast een krachtige waarschuwende trompet voor Gods ophanden zijnde oordeel. De Wereld van Morgen roept daarmee op tot bekering en geestelijke verandering (Mattheüs 24:21; Jesaja 58:1; Ezechiël 33). We leren en praktiseren oorspronkelijk christendom als onderwezen en gepraktiseerd door Jezus Christus en de eerste apostelen. De Wereld van Morgen geeft eenvoudig en duidelijk de Bijbelse antwoorden op de meest belangrijke vragen: Bestaat God en hoe kunnen we Hem aanbidden? Waartoe bent u geboren? Wat gebeurt er na de dood? Wat brengt de toekomst? De Wereld van Morgen biedt echt inzicht in de achterliggende oorzaken van het voornaamste actuele nieuws, maar legt tevens uit wat er zal gebeuren in de toekomst, op basis van Bijbelse profetie.
Wijze waarop doel behaald wordt
De Wereld van Morgen wordt gesponsord door leden en donateurs van de Levende Kerk van God (Living Church of God) met actieve gemeenten in Noord- en Zuid-Amerika, het Caraïbisch gebied, Europa (Groot-Brittanië, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Nederland en België), Azië, Afrika en Australazië. Met meer dan 200 dienaren bedienen we meer dan 300 gemeenten over de hele wereld, onder leiding van Gerald Eugene Weston. Het TW-tijdschrift, de boekjes en de Bijbelstudiecursus worden door de Wereld van Morgen gepubliceerd en gratis beschikbaar gesteld. Dit wordt mogelijk gemaakt door de tienden en giften van leden van de Levende Kerk van God, en anderen die ervoor gekozen hebben om medewerkers te worden bij de verkondiging van Christus ware evangelie aan alle volken.
Subcategorie I
Algemeen
Subcategorie II
Algemeen
Subcategorie III
Algemeen

Organisatie / bestuurders

Aantal bestuursleden
5
Is er een directie/ dagelijks bestuur
Nee
Is er een persoon in dienst?
Nee
Is er een raad van commissarissen/toezicht?
Nee
Naam
Titel / functie
Beloning
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Contact informatie

Bezoekadres
-
-
Postadres
Postbus 273
3970 AG Driebergen
 
Telefoonnummer
E - mailadres
 
0343-758470
WWW adres
https://www.wereldvanmorgen.nl
Incassant id
Levende Kerk van God

Financieel

Balans en de staat van baten en lasten met toelichting
Staat van baten en lasten met toelichting
Standaardformulier publicatieplicht
-

Overig

Hoofdlijnen beleidsplan
Doelgroep
Algemeen
Werelddeel
Wereldwijd
Organisatie grootte/omzet
Tot €500.000