Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Ons Historisch Erfgoed Tweede Wereldoorlog

  Stichting Ons Historisch Erfgoed Tweede Wereldoorlog

  Onderzoeksmateriaal van bijzondere aard over bepaalde gebeurtenissen in de Tweede Wereldoorlog samen brengen en voor verder historisch onderzoek beschikbaar maken.

  details
 • Koninklijk Nederlands Historisch Genootschap
 • Stichting Dutch UroOncology Studygroup

  Stichting Dutch UroOncology Studygroup

  Stichting DUOS bundelt 30 uro-oncologisch ziekenhuizen in Nederland; initieert studies bij prostaat-, testis- en blaascarcinoom; geeft patiëntenvoorlichting, wekelijks nieuwsbrieven en patientenforum.

  details
 • Stichting Vrienden van Xtra

  Stichting Vrienden van Xtra

  verbeteren en ondersteunen van vrijwilligersactiviteiten van de te s Gravenhage gevestigde stichting Xtra en de onder deze stichting ressorterende rechtspersonen

  details
 • Nationaal MS Fonds

  Nationaal MS Fonds

  Het Nationaal MS Fonds richt zich sinds de oprichting op nationaal niveau op voorlichting over MS, zowel aan mensen met MS als aan het brede publiek. Door de jaren heen zijn ook coaching en onderzoek belangrijke speerpunten voor ons geworden. Aan de hand van deze drie pijlers, onderzoek, voorlichting en coaching, streven wij onze droom achterna: een beter leven voor mensen met MS, nu en in de toekomst.

  details
 • MOOI Welzijn

  MOOI Welzijn

  bestuur en administratie voor het in het veld en op de vestigingen uitvoeren van maatschappelijk werk, peuterspeelwerk, school-en kinderopvang, ouderenwerk, inburgering, activering en andere vormen van sociale ontwikkelingen en sociale ondersteuning, waaronder ondersteunen van bewonersinitiatieven.

  details