Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Jan Meulendijks Bart Schuil Fonds

  Stichting Jan Meulendijks Bart Schuil Fonds

  Het financieel ondersteunen van levensbeschouwelijke, charitatieve, culturele, wetenschappelijke, medische en het algemeen n ut beogende instellingen. Beleidsplan Stichting Jan Meulendijks Bart Schuil Fonds 2021 De in april 2021 opgerichte stichting beoogt het door de oprichters Jan Meulendijks en Bart Schuil geïnitieerde en jaarlijks aangevulde kapitaal te besteden aan voornamelijk culturele Doelen en daarnaast ook levensbeschouwelijke, charitatieve, wetenschappelijke, medische en algemeen nut beogende instellingen. Het kapitaal wordt in standgehouden door schenkingen van de naamgevers. Bij overlijden van een der stichters vervalt diens vermogen aan de stichting. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat het fonds wordt voorzien van middelen ingebracht door derden en er zal dan ook geen fondsenwerving plaatsvinden,

  details
 • Stichting PlusPlus Foundation

  Stichting PlusPlus Foundation

  Het stimuleren van leningen, obligaties of andere vormen van investeringen aan/in ondernemingen dan wel ondernemers in ontwikkelingslanden (op basis van OECD-DAC lijst).

  details
 • Stichting SuperSEXYLANDWorld

  Stichting SuperSEXYLANDWorld

  SuperSEXYLANDWorld Super SEXYLAND World komt voort uit Sociëteit SEXYLAND. De houten keet op de NDSM-werf heeft de afgelopen drie jaar naam gemaakt in Amsterdam en ver daarbuiten als ruimte voor kunstenaars en andere creatieve geesten om in vrijheid te kunnen organiseren wat ze willen. Met dagelijks een andere ‘eigenaar’ hebben wij voorzien in een dringende behoefte van de stad: voor iedereen een podium, gevestigd en beginnend. Een plek om te proberen, te doen, te falen. Een vrije ruimte waar de meest uiteenlopende programma’s en achtergronden naast elkaar kunnen bestaan. Vanuit de behoefte om deze dingen niet na elkaar maar naast elkaar te laten bestaan, is het plan voor de volgende stap ontstaan. Niet op maandag punk en op dinsdag opera maar alles, tegelijkertijd, naast elkaar en door elkaar heen; Super SEXYLAND World. Het doel van Stichting SuperSEXYLANDWorld is het realiseren, programmeren en exploiteren van een nieuwe ontmoetingsplaats voor culturele vrijheid, inclusiviteit en creatief experiment.

  details
 • Stichting De Vriendenring van de Amersfoortse Bierbrouwerij De Drie Ringen

  Stichting De Vriendenring van de Amersfoortse Bierbrouwerij De Drie Ringen

  De stichting heeft ten doel: het stimuleren en ondersteunen in de ruimste zin van: a. de realisatie en instandhouding van een ambachtelijke brouwerij in Amersfoort; b. de studie van en publicatie over de bier- en brouwhistorie in Amersfoort en omgeving, en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords.

  details
 • Stichting Tegen Sexueel Geweld

  Stichting Tegen Sexueel Geweld

  Het financieel en anderszins steun verlenen aan slachtoffers van seksueel geweld met name (doch niet uitsluitend) binnen het gezin, een en ander in de ruimste zin van het woord.

  details
 • Stichting kledingbank Gemert-Bakel e.o.

  Stichting kledingbank Gemert-Bakel e.o.

  Dmv inzameling en sorteren kleding, textiel, schroeisel , tassen kunnen financieel en hulpbehoeftigen met deze goederen geholpen worden.

  details