Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Vrienden van de Christelijke Oratoriumvereniging te Veenendaal

  Stichting Vrienden van de Christelijke Oratoriumvereniging te Veenendaal

  De doelstelling van de Stichting Vrienden van de Christelijke Oratoriumvereniging Veenendaal (COV) is het ondersteunen van het koor in het bijzonder en het bevorderen van de (klassieke) koorzang in het algemeen.

  details
 • Stichting Bossa Nova
 • stichting dr denis Muwkege

  stichting dr denis Muwkege

  The Dr. Denis Mukwege Foundation supports survivors’ demands for a world where sexual violence as a weapon of war is no longer tolerated, and bears consequences for individual perpetrators and states. We work for a future where survivors receive the holistic care & compensation they need to rebuild their lives. We create opportunities for survivors to speak out and be heard, and where they can organise to create change, influence policies, and demand justice and accountability.

  details
 • Stichting Amalah

  Stichting Amalah

  De stichting is opgezet voor minderbedeeelde mensen. De doelgroep zal ondersteund worden in hun behoeftes, door middel van verschillende projecten. Het doel binnen Stichting Amalah is om behoeftigen te voorzien van onder andere voedselpakketten en schoolspullen.

  details
 • Eye For Others

  Eye For Others

  De stichting Eye For Others is een organisatie die initiatieven in Zuid-Afrika initialiseert die gebaseerd zijn op het ondersteunen van projecten in townships in Zuid-Afrika. Onze nadruk ligt op kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking, (waaronder FAS-kinderen). Het gedachte daarbij is: Circulaire (wat je geeft, krijg je terug) Ontwikkelings (het ontwikkeld de ander en het ontwikkeld jou) Versterking (het versterkt datgene wat je doet en waar je je op richt) De Bijbel is hierbij de basis van ons handelen.

  details
 • Stichting House4SriLanka

  Stichting House4SriLanka

  House4SriLanka wil voor zo veel mogelijk families die krot als woning hebben een fatsoenlijk huis bouwen. Het doel voor 2022 is om 10 huizen te bouwen in het zuiden van Sri Lanka.

  details