Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting SuperSEXYLANDWorld

  Stichting SuperSEXYLANDWorld

  SuperSEXYLANDWorld Super SEXYLAND World komt voort uit Sociëteit SEXYLAND. De houten keet op de NDSM-werf heeft de afgelopen drie jaar naam gemaakt in Amsterdam en ver daarbuiten als ruimte voor kunstenaars en andere creatieve geesten om in vrijheid te kunnen organiseren wat ze willen. Met dagelijks een andere ‘eigenaar’ hebben wij voorzien in een dringende behoefte van de stad: voor iedereen een podium, gevestigd en beginnend. Een plek om te proberen, te doen, te falen. Een vrije ruimte waar de meest uiteenlopende programma’s en achtergronden naast elkaar kunnen bestaan. Vanuit de behoefte om deze dingen niet na elkaar maar naast elkaar te laten bestaan, is het plan voor de volgende stap ontstaan. Niet op maandag punk en op dinsdag opera maar alles, tegelijkertijd, naast elkaar en door elkaar heen; Super SEXYLAND World. Het doel van Stichting SuperSEXYLANDWorld is het realiseren, programmeren en exploiteren van een nieuwe ontmoetingsplaats voor culturele vrijheid, inclusiviteit en creatief experiment.

  details
 • Stichting De Vriendenring van de Amersfoortse Bierbrouwerij De Drie Ringen

  Stichting De Vriendenring van de Amersfoortse Bierbrouwerij De Drie Ringen

  De stichting heeft ten doel: het stimuleren en ondersteunen in de ruimste zin van: a. de realisatie en instandhouding van een ambachtelijke brouwerij in Amersfoort; b. de studie van en publicatie over de bier- en brouwhistorie in Amersfoort en omgeving, en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords.

  details
 • Stichting Tegen Sexueel Geweld

  Stichting Tegen Sexueel Geweld

  Het financieel en anderszins steun verlenen aan slachtoffers van seksueel geweld met name (doch niet uitsluitend) binnen het gezin, een en ander in de ruimste zin van het woord.

  details
 • Stichting kledingbank Gemert-Bakel e.o.

  Stichting kledingbank Gemert-Bakel e.o.

  Dmv inzameling en sorteren kleding, textiel, schroeisel , tassen kunnen financieel en hulpbehoeftigen met deze goederen geholpen worden.

  details
 • Stichting Wat Buddhapateep Netherlands

  Stichting Wat Buddhapateep Netherlands

  De stichting heeft als doel het onafhankelijk en buiten elke politieke beschouwing en met uitsluiting van elk winstoogmerk op het boeddhistische, culturele en sociale vlak het boeddhisme in de Thaise Theravada traditie te verspreiden en te bevorderen.

  details
 • Stichting Prinses Christina Concours

  Stichting Prinses Christina Concours

  Missie: We begeleiden kinderen en jongeren bij de ontwikkeling van hun muzikale talent. We bieden ze een podium om zich te meten, ervaring op te doen en te schitteren. Zo inspireren ze elkaar en anderen. Visie: Het Prinses Christina Concours gelooft in de kracht van muziek. We willen kinderen en jongeren stimuleren en ondersteunen in hun muzikale ontwikkeling. Zo voeden we de wortels van het Nederlandse muziekleven.

  details