Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Kringloopcentrum Baarn-Bunschoten
 • Stichting Westerkadekunst

  Stichting Westerkadekunst

  het bevorderen van hedendaagse kunst door een podium te bieden aan onbekende kunstenaars en al hetgeen daartoe behoort.

  details
 • KONINKLIJKE NEDERLANDSE NATUURHISTORISCHE VERENIGING AFDELING HOLLANDSE DELTA

  KONINKLIJKE NEDERLANDSE NATUURHISTORISCHE VERENIGING AFDELING HOLLANDSE DELTA

  “De vereniging heeft als doel: a. het vermeerderen van de kennis van de natuur in de ruimste zin en het verbreiden van deze kennis; b. het aankweken van de belangstelling voor en liefde tot de natuur, in de eerste plaats onder haar leden doch ook buiten de vereniging; c. het bijdragen aan de natuur- en landschapsbescherming in de ruimste zin; een en ander in het bijzonder in Nederland doch ook daar buiten.”

  details
 • Stichting Zeeuwse WensAmbulance

  Stichting Zeeuwse WensAmbulance

  De stichting heeft tot doel Mensen in hun pre-terminale levensfase professioneel en comfortabel liggend vervoer aan te bieden ten einde een door hen geuite wens of behoefte in vervulling te doen gaan in de meest ruime zin van het woorde. De stichting beoogt niet het maken van winst met het totaal van haar activiteiten die erop gericht zijn om haar doelstelling te verwezenlijken of te bevorderen.

  details
 • Stichting Vrienden Parkhove
 • stichting Brabants Operettekoor

  stichting Brabants Operettekoor

  Het beoefenen en uitdragen van operettemuziek en licht klassieke werken en het verrichten van handelingen die daarmee in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk zijn. De stichting heeft geen winstoogmerk

  details