Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Grace Church

  Stichting Grace Church

  - Het evangelie verkondigen nationaal en internationaal. - Zielen winnen en dopen. - Het bieden van bijbelstudie, bevrijdings-pastoraat, geestelijke- persoonlijke- en huwelijkscounseling. - Het organiseren van gebedsdagen, nachtwake en evangelische evenementen. - Het bieden van primaire levensbehoeften aan mensen in nood en weeskinderen. - Het bieden van coaching, begeleiding en het verrichten van het al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, zowel nationaal als internationaal gezien.

  details
 • Stichting De Enghoeve
 • Stichting Hulp Oekraïne en Vluchtelingen in Opole

  Stichting Hulp Oekraïne en Vluchtelingen in Opole

  Via Facebook en oproepen via lokale dagbladen ontvangen wij veel financiële donaties als ook donaties in natura van zowel particulieren als bedrijven. Met de beschikbare financiële middelen kunnen wij ook hulpgoederen aankopen. Deze hulpgoederen brengen wij zelf met vrachtauto’s naar Opole en hopen zo onze doelstelling te bereiken; Namelijk het helpen van de ontheemde vluchtelingen uit Oekraïne, maar ook ondersteuning van het vluchtelingenwerk in Opole.

  details
 • Stichting Het Max Plazier Huis
 • h
 • Stichting Koffieconcerten

  Stichting Koffieconcerten

  De stichting heeft als doel het (doen) organiseren van koffieconcerten om klassieke muziek toegankelijk te maken voor iedereen en als sociale en verbindende activiteit voor met name senioren alsmede het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. Tot dit doel behoort niet het doen van uitkeringen aan de oprichter of aan hen die deel uitmaken van organen van de stichting. De stichting beoogt het algemeen nut. De stichting heeft geen winstoogmerk.

  details