Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Het Wereldhart
 • Kehilas Ja\'akow

  Kehilas Ja'akow

  Het houden van Israëlitische g’dsdienstuitoefeningen, het beoefenen en bestuderen van de Israëlitische g’dsdienstleer en het ondersteunen van behoeftigen.

  details
 • Ver. Evangelisatie Gereformeerde Grondslag
 • Stichting Catharina Nu

  Stichting Catharina Nu

  1 Doelstelling van Stichting Catharina Nu is het bevorderen van cultuur en bewustzijn van het recht er te mogen zijn. Zij sluit aan bij Global Goal 5: gendergelijkheid. Dit ter bevordering van een veilige vrouwvriendelijke wereld met liefde, respect en veiligheid voor allen. Uitgangpunt is respectvol samenleven. 2 Alle bewoners van de stad kennen het verhaal van Catharina van Alexandrië. Zij zijn zich bewust van de betekenis van Catharina voor de bestrijding van geweld tegen vrouwen en van haar plek in de stad Utrecht. Er ontstaat een nieuw ritueel voor de stad op basis van immaterieel erfgoed. Deelnemen aan de activiteiten zorgt voor zelfexpressie, een gevoel van vrijheid en voor verbinding. Dit biedt een podium voor de kracht van de vrouw en het recht er te zijn. 3 Doelstelling van Stichting Catharina Nu De doelstelling van Stichting Catharina Nu is het bevorderen van cultuur en bewustzijn van het recht er te mogen zijn. Catharina Nu staat voor zelfontwikkeling van meisjes, vrouwen en de vrouwelijke kracht in iedereen, aan de hand van de legende van Catharina van Alexandrië. Het empoweren van zichzelf en elkaar krijgt vorm in de jaarlijkse Dansparade op 25 november, het Catharina Genootschap en de

  details
 • Stichting We Got Your Bag

  Stichting We Got Your Bag

  De doelstelling van de Stichting We Got Your Bag is opgenomen in artikel 2.1 van de statuten en luidt als volgt: Het (doen) helpen en ondersteunen van daklozen en minderbedeelden in hun eerste levensbehoeften, met de eerste focus op Nederland, ----- zulks in de meest ruime zin van het woord, zonder zich overigens tot - gemelde doelgroepen en het gemelde land te beperken. Met haar doelstelling beoogt de Stichting het algemeen belang te dienen.

  details
 • Stichting Albatros Foundation

  Stichting Albatros Foundation

  Zie onze website Stichting Albatros Foundation https://albatros-foundation.org Hier kunt u ook alle andere info vinden zoals: - actueel verslag activiteiten; - jaar- en tussentijdse verslagen; - financiële verantwoording; - beleidsplan; - inschrijving KVK, UBO-register en vele andere zaken.

  details