Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Ondersteuning Maatschappelijk Vastgoed Langeveen

  Stichting Ondersteuning Maatschappelijk Vastgoed Langeveen

  Het behartigen van de algemene belangen van verenigingen, stichtingen en andere organisaties die zich inzetten voor de leefgemeenschap van Langeveen en omstreken teneinde het welzijn, de leefbaarheid en de onderlinge smenhang te bevorderen.

  details
 • Senioren Belang Sleen e.o.

  Senioren Belang Sleen e.o.

  Een samenleving te bevorderen die zorgzaamheid betracht jegens ouderen, zodat zij - naar vermogen - in volwaardigheid en zelfstandigheid kunnen blijven deelnemen aan het maatschappelijk verkeer.

  details
 • stichting Hoop Voor Congo

  stichting Hoop Voor Congo

  De statutaire doelstellingen van Stichting SHVCO zijn als volgt: 1. Het uitvoeren van ontwikkelings¬hulpprojecten, ofwel op initiatief en in samenwerking met Nederlandse stichtingen, ofwel op eigen initiatief in directe samenwerking met buitenlandse non-gouvernementele organisaties of andere (hulp)organisaties; 2. Het geven van voorlichting over ontwik¬ke¬lings¬samenwerking, zowel in Nederland als in de betreffende projectlanden; 3. Het uitvoeren van fondsenwervende activiteiten en begeleiding in de ontwikkeling en uitvoering van ontwikkelingshulpprojecten.

  details
 • Stichting ReThink Plastic International
 • Stichting Jeugdland Haarlemmermeer

  Stichting Jeugdland Haarlemmermeer

  SBIcode 88993 Lokaal welzijnswerk Doelstelling zie omschrijving activiteiten ( volgens K.van K Inschrijving)

  details
 • Stichting Vrienden van de Maartenskerk Texel

  Stichting Vrienden van de Maartenskerk Texel

  Het leveren van een bijdrage aan de instandhouding van de Maartenskerk te Oosterend op Texel, waaronder wordt verstaan het monumentale gebouw en interieur. Tevens wil de kerk een helpende hand bieden aan het kerkgenootschap bij het organiseren van activiteiten die niet direct een relatie hebben met geloofszaken.

  details