Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting De Enghoeve
 • Stichting Hulp Oekraïne en Vluchtelingen in Opole

  Stichting Hulp Oekraïne en Vluchtelingen in Opole

  Via Facebook en oproepen via lokale dagbladen ontvangen wij veel financiële donaties als ook donaties in natura van zowel particulieren als bedrijven. Met de beschikbare financiële middelen kunnen wij ook hulpgoederen aankopen. Deze hulpgoederen brengen wij zelf met vrachtauto’s naar Opole en hopen zo onze doelstelling te bereiken; Namelijk het helpen van de ontheemde vluchtelingen uit Oekraïne, maar ook ondersteuning van het vluchtelingenwerk in Opole.

  details
 • Stichting Het Max Plazier Huis
 • Stichting Patricia Goduto

  Stichting Patricia Goduto

  Het doel van de stichting is: Stichting Patricia Goduto tracht taboes op psychische kwetsbaarheden te doorbreken en mensen te inspireren om hun hart te volgen. De stichting organiseert daarvoor zelfstandig (muziek)theater maar ook in samenwerking met andere stichtingen en of geestelijke gezondheidszorginstellingen, gemeenten of onderwijsinstellingen. De voorstellingen zijn van professionele kwaliteit, hebben een sociaalmaatschappelijk thema, zijn (auto)biografisch en dragen bij aan bevordering van het welzijn en de stigmatisering van psychische kwetsbaarheden.

  details
 • Stichting Koffieconcerten

  Stichting Koffieconcerten

  De stichting heeft als doel het (doen) organiseren van koffieconcerten om klassieke muziek toegankelijk te maken voor iedereen en als sociale en verbindende activiteit voor met name senioren alsmede het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. Tot dit doel behoort niet het doen van uitkeringen aan de oprichter of aan hen die deel uitmaken van organen van de stichting. De stichting beoogt het algemeen nut. De stichting heeft geen winstoogmerk.

  details
 • Stichting HVLV

  Stichting HVLV

  Zie beleidsplan

  details