Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting HVLV

  Stichting HVLV

  Zie beleidsplan

  details
 • Stichting Het Zeeuwse Landschap
 • Stichting tot restauratie van het grafmonument van de familie Bogaardt.

  Stichting tot restauratie van het grafmonument van de familie Bogaardt.

  restauratie en behoud van het grafmonument, die een rijksmonument (onder nummer 521801) is. Bestuderen en onderzoeken van de historische betekenis van het monument en het verstrekken van informatie over de graven en het monument.

  details
 • TREEStoPLANT

  TREEStoPLANT

  Het compenseren van de CO2 uitstoot en de klimaatsverandering tegengaan d.m.v. het creëren van nieuwe natuur, onder meer door het aanplanten en beheren van inheemse bomen en struiken op gronden in o.a. Nederland en Spanje, zonder zich tot deze landen te beperken.

  details
 • Stichting Vrienden van de Muschka

  Stichting Vrienden van de Muschka

  De stichting heeft tot doel, het in goede staat en als erkend cultereel-historisch varend erfgoed, voor nu en toekomstige generaties, behouden van de klassieke, volledig houten voormalige beeldbepalend Nederlandse wedstrijdjacht “Muschka” uit 1923 en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

  details
 • Stichting Double Decker Bus

  Stichting Double Decker Bus

  Het regelen van de voorzieningen voor dag ritten, weekenden weg en midweken weg voor mensen met een zware handicap door gebruik te maken van dubbeldekkerbus(sen) die voor deze categorie mensen is ingericht.

  details