Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Vrije Evangelisatie Zwolle

  Stichting Vrije Evangelisatie Zwolle

  De VEZ is een aantrekkelijke gemeente, een geestelijk thuis met impact op het leven van jong en oud. Het is een plek om te ontmoeten, te leren, te ontdekken en te groeien en om zo samen Jezus Christus na te volgen. De kerk is er niet voor zichzelf. De VEZ heeft in haar missionaire en diaconale opdracht een positieve invloed op de samenleving in Zwolle en regio. De VEZ is gecentreerd rondom het Evangelie. Met het kruis van Christus als middelpunt richten wij ons op aanbidding, missie, community en navolging.

  details
 • Stichting Natuurbehoud Markdal

  Stichting Natuurbehoud Markdal

  Het bevorderen van natuurontwikkeling in het Markdal te Ulvenhout

  details
 • Senioren Belang Sleen e.o.

  Senioren Belang Sleen e.o.

  Een samenleving te bevorderen die zorgzaamheid betracht jegens ouderen, zodat zij - naar vermogen - in volwaardigheid en zelfstandigheid kunnen blijven deelnemen aan het maatschappelijk verkeer.

  details
 • stichting Hoop Voor Congo

  stichting Hoop Voor Congo

  De statutaire doelstellingen van Stichting SHVCO zijn als volgt: 1. Het uitvoeren van ontwikkelings¬hulpprojecten, ofwel op initiatief en in samenwerking met Nederlandse stichtingen, ofwel op eigen initiatief in directe samenwerking met buitenlandse non-gouvernementele organisaties of andere (hulp)organisaties; 2. Het geven van voorlichting over ontwik¬ke¬lings¬samenwerking, zowel in Nederland als in de betreffende projectlanden; 3. Het uitvoeren van fondsenwervende activiteiten en begeleiding in de ontwikkeling en uitvoering van ontwikkelingshulpprojecten.

  details
 • Stichting ReThink Plastic International
 • Stichting Jeugdland Haarlemmermeer

  Stichting Jeugdland Haarlemmermeer

  SBIcode 88993 Lokaal welzijnswerk Doelstelling zie omschrijving activiteiten ( volgens K.van K Inschrijving)

  details