Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Exploitatie Hospice Alkmaar

  Stichting Exploitatie Hospice Alkmaar

  Exploitatie van een High Care Hospice te Alkmaar

  details
 • Stichting Papegaai
 • Stichting vrienden van Rotstuin Ber Slangen

  Stichting vrienden van Rotstuin Ber Slangen

  Het instandhouden van de Rotstuin en de openstelling hiervan aan het publiek.

  details
 • stichting vrienden van de stichting brabantzorg, regio den bosch en bommelerwaard

  stichting vrienden van de stichting brabantzorg, regio den bosch en bommelerwaard

  verlenen van financiële steun aan projecten en activiteiten die het leven van clienten van Stichting Brabantzorg veraangenamen

  details
 • Stichting \"Molen de Valk\"

  Stichting "Molen de Valk"

  1. De stichting heeft ten doel: de bijzondere betekenis van de Montfoortse molen “de Valk” als beeldbepalend cultuur¬historisch monument voor Montfoort te versterken en te behouden en voorts al hetgeen met één en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord.

  details
 • Stichting SYB

  Stichting SYB

  Kunsthuis SYB is een artist residency en presentatie-instelling in Beetsterzwaag, Friesland, waar kunstenaars en curatoren wonen, werken, experimenteren en presenteren. Kunsthuis SYB stelt haar ruimte en organisatie in dienst van de resident. Geselecteerde projecten hebben een onderzoekend en experimenteel karakter. Residents krijgen ruimte, tijd, budget en huisvesting om zich zowel inhoudelijk als professioneel te verdiepen en een volgende stap in hun werk te zetten. Daarbij worden zij aangespoord om samen te werken met andere kunstenaars, collega’s uit andere disciplines en bewoners uit het dorp. SYB is ook plek voor praktijkervaring en loopbaanversneller voor jonge curatoren, critici, schrijvers/recensenten, educatief medewerkers, publiciteitsmedewerkers en vrijwilligers uit de directe omgeving.

  details