Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Molenstichting Gemert-Bakel

  Molenstichting Gemert-Bakel

  Het In stand houden van monumentale korenmolens. Het opleiden van molenaars. Het openstellen van de molens voor belangstellenden. Het bewaren van maaltechnieken.

  details
 • Stichting Vrienden Vluchtelingenwerk Barneveld

  Stichting Vrienden Vluchtelingenwerk Barneveld

  De Stichting Vrienden Vluchtelingenwerk Barneveld, ook wel genoemd ‘Het Noodfonds’ is in 2001 opgericht om in noodgevallen, onder voorwaarden beschreven in het reglement, financiële steun te verlenen aan vluchtelingen. De stichting is een zelfstandig orgaan, maar alleen toegankelijk voor vluchtelingen die cliënt zijn van de Stichting Vluchtelingenwerk Oost Nederland, afdeling Barneveld.

  details
 • Stichting Rooms Katholieke Hospicegroep Den Haag

  Stichting Rooms Katholieke Hospicegroep Den Haag

  Het bevorderen van de integratie van het stervensproces en de dood in het leven

  details
 • Stichting 1877
 • Stichting Behoud en Zorg Landgoed Familie Van Nieuwenhuijzen

  Stichting Behoud en Zorg Landgoed Familie Van Nieuwenhuijzen

  De instandhouding van landgoederen in de zin van de Natuurschoonwet 1928, alsmede de verzorging van langdurig zieken als instelling als bedoeld in artikel 24.4 Successiewet 1956 en voorts al hetgeen met e.e.a. rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevordelijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord (artikel 2 van de statuten).

  details
 • Stichting Rons Droom

  Stichting Rons Droom

  Stichting Ron's Droom is in 2009 tot stand gekomen ter nagedachtenis aan Ron Makadoero. Het was Ron's Droom een helpende hand te bieden bij scholing van kansarme jeugd in Indonesië

  details