Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Omgaan met Pesten

  Stichting Omgaan met Pesten

  De stichting heeft ten doel: het bieden van mogelijkheden, direct of indirect, aan kinderen en volwassenen om problemen ontstaan door pesterijen te voorkomen, te verminderen en/of op te lossen alsmede het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. Een en ander gebaseerd op het gedachtegoed van Dieta Uytelinde.

  details
 • SWDA

  SWDA

  Het doel van de stichting is de bevordering van het materieel en geestelijk welzijn van doven en organistaties van en voor doven in Amsterdam en omstreken, en daarbij ook het stimuleren van de dovencultuur. De stichting heeft niet als doel winst te maken.

  details
 • Stichting Dierennood

  Stichting Dierennood

  Het doel van Stichting Dierennood is het concreet helpen van zwerfdieren in diverse landen op een volledig transparante wijze.

  details
 • Stichting voor maatschappelijke en culturele zorg \"Gemeenschap \'s-Heer Abtskerke\"

  Stichting voor maatschappelijke en culturele zorg "Gemeenschap 's-Heer Abtskerke"

  Het behartigen, initieren en stimuleren van activiteiten op maatschappelijk-, sociaal-, cultureel-, alsmede educatief- en recreatief gebied, ten dienste van de dorpen 's Heer Abtskerke, Sinoutskerke en Baarsdorp

  details
 • stichting Ons Huis Zwolle
 • Stichting M.O.E.T.

  Stichting M.O.E.T.

  Het ondersteunen van onderwijs in Burkina Faso. Studenten bewust maken van het proces van ontwikkelingshulp en hen de mogelijkheid bieden zich in te zetten.

  details