Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Natuurlijk Verbonden
 • Stichting Didymus

  Stichting Didymus

  Steun tav (armen en benen) congenitale transversale hemimelie, met congenitale micrognathie, microglossie en oligodontie en hetgeen daarmee verband houdt.

  details
 • Stichting Zorgbakkerij Almere

  Stichting Zorgbakkerij Almere

  Doelstelling is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek te bieden waar zij naar vermogen bijdragen.

  details
 • Surgeons for Charity

  Surgeons for Charity

  Het verrichten en het overdragen van kennis van hoofd-Halschirurgie in ontwikkelingslanden voor diegenen die om financiële redenen geen of slechte toegang hebben tot de reguliere gezondheidszorg ter plaatse.

  details
 • Stichting European Journalism Centre

  Stichting European Journalism Centre

  The European Journalism Centre (EJC) is an independent, international, non-profit foundation dedicated to high standards in journalism, inter alia through the further training of journalists and media professionals.

  details
 • Stichting Parochieveiling Lutjebroek

  Stichting Parochieveiling Lutjebroek

  Financieel ondersteunen van de kerk en het kerkgebouw van de RK Parochie te Lutjebroek en van verenigingen, instellingen, lichamen en organisaties die binding hebben met Lutjebroek door het inzamelen en beheer van gelden en tevens verdelen van die gelden onder de kerk, verenigingen, instellingen, lichamen, instellingen en organisaties die binding hebben met het dorp Lutjebroek aan te wijzen door het bestuur en de leden van het comité.

  details