Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting European Journalism Centre

  Stichting European Journalism Centre

  The European Journalism Centre (EJC) is an independent, international, non-profit foundation dedicated to high standards in journalism, inter alia through the further training of journalists and media professionals.

  details
 • Stichting Parochieveiling Lutjebroek

  Stichting Parochieveiling Lutjebroek

  Financieel ondersteunen van de kerk en het kerkgebouw van de RK Parochie te Lutjebroek en van verenigingen, instellingen, lichamen en organisaties die binding hebben met Lutjebroek door het inzamelen en beheer van gelden en tevens verdelen van die gelden onder de kerk, verenigingen, instellingen, lichamen, instellingen en organisaties die binding hebben met het dorp Lutjebroek aan te wijzen door het bestuur en de leden van het comité.

  details
 • Dance in Art
 • Stichting Bungamati

  Stichting Bungamati

  Onze Missie is om duurzame relaties aan te gaan met de personen en organisaties die invloed hebben op de ontwikkeling van de kinderen in Bungamati en omgeving. De resultaten van deze relaties zorgen voor een optimale omgeving voor deze kinderen zodat zij zichzelf het beste kunnen ontwikkelen.

  details
 • Stichting Molenkamp

  Stichting Molenkamp

  Het steunen van kleinschalige charitatieve projecten, voornamelijk in het buitenland, in het algemeen belang met betrekking tot scholing, het verstrekken van (technische) hulpmiddelen en ondersteuning van gezondheidszorg . Dit alles aan (groepen) mensen om ontwikkeling en zelfredzaamheid te bevorderen.

  details
 • Stichting De Zeeland

  Stichting De Zeeland

  Het in goede staat en als varend erfgoed  voor nu en  toekomstige generaties behouden van de klassieke, volledig houten zeilkotter ‘Zeeland’  en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. 

  details