Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Hansie Forever Foundation

  Stichting Hansie Forever Foundation

  De doelstelling is het bieden van eerlijke kansen in de maatschappij voor jongeren die door een handicap of door onvoldoende diploma’s in een isolement dreigen te raken. Door het aanbieden van activiteiten en een netwerk wordt kansarme jongeren een eerlijke aansluiting geboden bij de maatschappij. Het gaat er dan bovenal om op sportief en maatschappelijk gebied niemand uit te sluiten, maar juist met elkaar in contact te brengen. Op sportief gebied zullen clinics gegeven worden die op een speelse manier bewustwording van fair play binnen en buiten het veld bevorderen. Onder fair play wordt in dit verband verstaan het recht doen aan de juiste mix van ambitie, oprechtheid en eerlijkheid zowel op sportief als ook op maatschappelijk vlak. Daarbij wordt niemand buitengesloten en daarbij moet bijna letterlijk een speelveld ontstaan voor, met name, kansarme jeugd om zich te kunnen ontwikkelen tot kansrijke jeugd

  details
 • Stichting Behoud Oude Haagse Synagoge

  Stichting Behoud Oude Haagse Synagoge

  Instandhouding van de Portugese synagoge in Den Haag

  details
 • Stichting Club Classique

  Stichting Club Classique

  Het organiseren van kamermuziekevenementen in de meest uitgebreide zin en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevordelijk kan zijn.

  details
 • Stichting de Energiebron

  Stichting de Energiebron

  verzorgen, verlenen, financieren van gezondheids- en welzijnszorg

  details
 • stichting foodwatch Nederland

  stichting foodwatch Nederland

  Bedrijven moeten hun klanten open en eerlijk voorlichten over de voedselproducten die ze verkopen. En we willen dat de overheid hiervoor de voorwaarden schept via wet- en regelgeving. Alleen dan kunnen consumenten zelf kiezen wat ze eten. Consumenten moeten daarnaast te allen tijde beschermd worden tegen gezondheidsrisico’s en fraude.

  details
 • Islamitische Culturele Vereniging Itihad