Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Help Poolse Kinderen

  Stichting Help Poolse Kinderen

  Stichting Poolse Kinderen zet zich in voor Poolse Kinderen in tehuizen. Dit zijn kinderen die door omstandigheden, zoals bijvoorbeeld overleden ouders, niet meer thuis kunnen wonen. Deze kinderen kunnen terecht in deze tehuizen vanaf hun 8ste tot hun 18e jaar. Nadat ze de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt moeten zij het tehuis verlaten waarna de kans groot is dat zij niet goed terecht komen vanwege te weinig financiële middelen en te weinig begeleiding. Stichting Help Poolse kinderen probeert mede dankzij uw steun deze kinderen te begeleiden in studie, huisvesting en arbeidstoekomst. Dankzij deze begeleiding bouwen de kinderen een betere toekomst op in hun eigen land (habitat). Dit voorkomt onder andere dat de kinderen later het land moeten verlaten om werk te zoeken in het buitenland. Stichting Help Poolse kinderen is een 100% non-profit organisatie. Alle giften worden volledig door ons persoonlijk afgedragen aan de verschillende tehuizen. Wij vragen geen grote bedragen, iedere cent die u kunt missen draagt bij tot de verbetering van de toekomst van een Europees kind. Doneert u liever geen geld dan zijn ook geschenken voor de kinderen meer dan welkom.

  details
 • Titus Heino Guibal Stichting

  Titus Heino Guibal Stichting

  het verlenen van financiële steun aan minderjarigen en jong-meerderjarigen (waarmee wordt bedoeld: meerderjarigen die de leeftijd van éénentwintig (21) jaar nog niet hebben bereikt) die hulp of opvang ontvangen van dan wel wier belangen worden behartigd door de te Groningen gevestigde Stichting Bureau Jeugdzorg Groningen alsmede aan minderjarigen en jong-meerderjarigen geplaatst door Jeugdbescherming Groningen, onderdeel van het Bureau Jeugdzorg Groningen, die 24-uurshulp of -opvang ontvangen van de te Groningen gevestigde Stichting Elker.

  details
 • Stichting tot Behoud van de molen de Speelman

  Stichting tot Behoud van de molen de Speelman

  "het behoud van de molen "De Speelman" te Overschie door middel van verplaatsing." Hoewel de molen al in 1971 naar de huidige standplaats "verhuisde" is er destijds toch voor gekozen om de statuten ongewijzigd te laten. Maar feitelijk is de invulling van het in stand houden verruimd tot: het in bedrijf houden van de molen.

  details
 • Stichting Natuurlijk Verbonden
 • Stichting Didymus

  Stichting Didymus

  Steun tav (armen en benen) congenitale transversale hemimelie, met congenitale micrognathie, microglossie en oligodontie en hetgeen daarmee verband houdt.

  details
 • Stichting North Star Alliance

  Stichting North Star Alliance

  At North Star Alliance, our mission is to provide quality healthcare to mobile workers and the communities they interact with.

  details