Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Gemeenschappelijke Belangen Gemeente des Heeren

  Stichting Gemeenschappelijke Belangen Gemeente des Heeren

  De stichting heeft als doel : a. het verkrijgen, exploiteren en beheren van ruimten ten behoeve van het huisvesten en doen laten vergaderen, in het bijzonder het houden van godsdienstoefeningen, van geloofsgenootschappen, personen en groepen van personen van de Gemeente des Heeren, zulks nader te omschrijven in het huishoudelijk reglement; b. het in aangelegenheden van stoffelijke aard ondersteunen en faciliteren van leden en geloofsgenootschappen behorende tot de Gemeente des Heeren

  details
 • Stichting Cinema Middelburg

  Stichting Cinema Middelburg

  De Stichting Cinema Middelburg heeft zich ten doel gesteld een filmaanbod te verzorgen voor de inwoners en bezoekers van Middelburg en omgeving en wil daarbij een stabiele en inspirerende schakel zijn in het culturele, sociale en maatschappelijke leven.

  details
 • St. Everhardus Antonius Jansen
 • Carnavalsstichting Rottenrijk
 • Stichting Gottschalk

  Stichting Gottschalk

  De stichting heeft tot doel werkzaam te zijn in het algemeen belang, met name door steunen aan: 1. De belangen te behartigen van de Nederlands Israƫlitische Gemeenschap; 2. Een bijdrage te leveren ten behoeve van projecten van culturele, wetenschappelijke, ideƫle, sociale, levensbeschouwelijke, charitatieve en/of andere van algemeen maatschappelijke aard. en het verrichten van al hetgeen met vorenstaand verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

  details
 • Stichting Vrienden van Woonzorgcentra Flevoland

  Stichting Vrienden van Woonzorgcentra Flevoland

  Het bevorderen van het welzijn van clienten van Woonzorg Flevoland.

  details