Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Cinema Middelburg

  Stichting Cinema Middelburg

  De Stichting Cinema Middelburg heeft zich ten doel gesteld een filmaanbod te verzorgen voor de inwoners en bezoekers van Middelburg en omgeving en wil daarbij een stabiele en inspirerende schakel zijn in het culturele, sociale en maatschappelijke leven.

  details
 • St. Everhardus Antonius Jansen
 • Carnavalsstichting Rottenrijk
 • Stichting Gottschalk

  Stichting Gottschalk

  De stichting heeft tot doel werkzaam te zijn in het algemeen belang, met name door steunen aan: 1. De belangen te behartigen van de Nederlands Israƫlitische Gemeenschap; 2. Een bijdrage te leveren ten behoeve van projecten van culturele, wetenschappelijke, ideƫle, sociale, levensbeschouwelijke, charitatieve en/of andere van algemeen maatschappelijke aard. en het verrichten van al hetgeen met vorenstaand verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

  details
 • Stichting Vrienden van Woonzorgcentra Flevoland

  Stichting Vrienden van Woonzorgcentra Flevoland

  Het bevorderen van het welzijn van clienten van Woonzorg Flevoland.

  details
 • Stichting Autonomia

  Stichting Autonomia

  Het ondersteunen van diverse activiteiten op het gebied van ontwikkeling van individuen, in het bijzonder kinderen, op het gebied van onderwijs, gezondheid etc. om de kwaliteit van leven van individuen, gemeenschappen en samenleving als geheel te verbeteren op dusdanige wijze dat kinderen op latere leeftijd zoveel mogelijk zelfstandig kunnen functioneren en kansen krijgen zich te ontwikkelen.

  details