Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Gottschalk

  Stichting Gottschalk

  De stichting heeft tot doel werkzaam te zijn in het algemeen belang, met name door steunen aan: 1. De belangen te behartigen van de Nederlands Israƫlitische Gemeenschap; 2. Een bijdrage te leveren ten behoeve van projecten van culturele, wetenschappelijke, ideƫle, sociale, levensbeschouwelijke, charitatieve en/of andere van algemeen maatschappelijke aard. en het verrichten van al hetgeen met vorenstaand verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

  details
 • Stichting Vrienden van Woonzorgcentra Flevoland

  Stichting Vrienden van Woonzorgcentra Flevoland

  Het bevorderen van het welzijn van clienten van Woonzorg Flevoland.

  details
 • Stichting Autonomia

  Stichting Autonomia

  Het ondersteunen van diverse activiteiten op het gebied van ontwikkeling van individuen, in het bijzonder kinderen, op het gebied van onderwijs, gezondheid etc. om de kwaliteit van leven van individuen, gemeenschappen en samenleving als geheel te verbeteren op dusdanige wijze dat kinderen op latere leeftijd zoveel mogelijk zelfstandig kunnen functioneren en kansen krijgen zich te ontwikkelen.

  details
 • Stichting De Regenboog Groep
 • Stichting Minimax

  Stichting Minimax

  Voorsprong bieden aan gemotiveerde getalenteerde jonge mensen.

  details
 • Stichting Welzijn Barneveld

  Stichting Welzijn Barneveld

  Welzijn Barneveld ziet zichzelf als een ondernemende stichting die zich manifesteert als belangenbehartiger en ondersteuner van de lokale sociale infrastructuur van de gemeente Barneveld. Haar doel is het bieden van ondersteuning aan en begeleiding van de 'kwetsbare burger'.

  details