Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Wijnconcerten Vlaardingen
 • Stichting Gemeenschap van Christenen

  Stichting Gemeenschap van Christenen

  Verkondiging van het Evangelie in de ruimste zin van het woord.

  details
 • Baptisten Gemeente De Hoeksteen Alblasserdam

  Baptisten Gemeente De Hoeksteen Alblasserdam

  Uitdragen van het Evangelie van Jezus Christus.

  details
 • Stichting Hospice Amsterdam

  Stichting Hospice Amsterdam

  De stichting heeft ten doel: - het bevorderen van de integratie van het stervensproces en de dood in het dagelijks leven. De stichting oriƫnteert zich daarbij op en onderschrijft de doelstellingen van de Stichting Nederlandse Hospice Beweging. - het bevorderen dat mensen in de laatste fase van hun leven verkeren en die - vanwege een gebrek aan voldoende mantelzorg - niet in hun eigen huis kunnen worden verzorgd, de mogelijkheid krijgen te sterven in een omgeving die de huiselijke omstandigheden zoveel mogelijk benadert. En voorts alles wat daarmee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

  details
 • Stichting Jucee Foundation

  Stichting Jucee Foundation

  Het organiseren van bijeenkomsten en activiteiten ter bevordering van de positie en beleving van kansarme, kwetsbare en/of talentvolle individuen of groepen van individuen

  details
 • Stichting Konijnenopvang Kaatje Keutel

  Stichting Konijnenopvang Kaatje Keutel

  De voornaamste missie van Konijnenopvang Kaatje Keutel is het opvangen van gedumpte, verwaarloosde, dakloze en afstandskonijnen. Konijnenopvang Kaatje Keutel probeert voor ieder konijn in onze opvang een maatje te vinden en een liefdevol, permanent huis. Hierbij richt zij zich op het welzijn van de aan Konijnenopvang Kaatje Keutel toevertrouwde konijnen en streven ernaar de kwaliteit van de door ons geboden zorg steeds te verbeteren. Konijnenopvang Kaatje Keutels is gericht op resocialisatie van de konijnen, educatie van de mens en preventie van het leed onder konijnen.

  details