Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Vereniging Buganda Ontwikkelings-Netwerk Twekembe
 • Stichting Mengedegna

  Stichting Mengedegna

  Het lenigen of helpen lenigen van nood en het bevorderen van zelfredzaamheid onder delen van de bevolking in Afrika door het initieren en financieren van inkomensgenererende projecten die kleinschalig, milieubewust en duurzaam zijn.

  details
 • Stichting Stiefkinderen van Moeder India

  Stichting Stiefkinderen van Moeder India

  De "Stichting `Stiefkinderen van Moeder India" heeft als enig doel het verkrijgen van fondsen ten behoeve van de Indiase "Karm Marg Charitable Society" waar het geld geheel ten goede komt aan hun kinderhuis in Faridabad, buiten Delhi. Een tehuis voor opvang van dakloze kinderen. DIe krijgen niet alleen onderdak, voeding, medische verzorging en onderwijs, maar ook liefdevolle aandacht. Voor India heel ongebruikelijke: meisjes en jongens van diverse leeftijden leven er samen als in een heel groot gezin, leren er goed met elkaar omgaan in solidariteit. Dit concept werkt prima en Karm Marg heeeft sedert de oprichting in 1997 niet alleen veel kinderleed voorkomen maar ook an vele kanslozen uitzicht verschaft op een behoorlijk menswaardig leven. Stichting Stiefkiinderen is, eerst nog als particulier initiatief, al bij de totstandkoming van het huis betrokken geweest en heeft daarmee een bijzondere, nauwe vertrouwensrelatie.

  details
 • Stichting Vrienden van De Wijde Wereld

  Stichting Vrienden van De Wijde Wereld

  De Stichting heeft als doel het welzijn en de belangen te behartigen van mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking woonachtig in kleinschalige woonvormen. Met onze activiteiten dragen wij bij aan het streven naar een inclusieve samenleving met maatschappelijke integratie en participatie van gehandicapten. In dit opzicht kan De Wijde Wereld gezien worden als een rolmodel voor vernieuwing in de zorg.

  details
 • Stichting Universiteitsfonds Limburg/ SWOL

  Stichting Universiteitsfonds Limburg/ SWOL

  Het Universiteitsfonds Limburg/SWOL werft financiƫle middelen voor projecten en activiteiten in het kader van onderzoek en onderwijs aan de Universiteit Maastricht (UM). Het fonds draagt hiermee bij aan een ondernemende kenniseconomie. Regionaal, nationaal en internationaal. Daarom investeert het fonds in versterking van de contacten tussen de UM en haar alumni, bedrijven en instellingen.

  details
 • Stichting Vrun vaan de Wieker Fanfaar

  Stichting Vrun vaan de Wieker Fanfaar

  Stg Vrun vaan de Wieker Fanfaar heeft zich het doel gesteld de vereniging te voorzien van nieuwe uniformen in 2022

  details