Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Wijnconcerten Vlaardingen
 • Evangelische Gemeente Jozua

  Evangelische Gemeente Jozua

  De gemeente stelt zich ten doel: 1. Een actieve en levende gemeente te zijn zoals dat beschreven staat in het Woord van God met Jezus aan het hoofd van de gemeente, geleid door zijn heilige Geest. 2. Het dienen van God in woord en daad. 3. Het eren en verheerlijken van God. 4. Het verkondigen van het evangelie van het Koninkrijk van Jezus Christus. 5. Mensen aan de voeten van Jezus te brengen, ze te dopen en ze te leren leven volgens het Woord van God, vervuld en geleid door de heilige Geest. 6. Mensen maken tot leerlingen (discipelen) van Jezus Christus. 7. Om te zien naar de armen, verdrukten, zieken en gebondenen en hen te helpen in woord en daad. 8. Het worden van een meer en meer bijbels functionerende gemeente.

  details
 • Gemeenschap van Christenen

  Gemeenschap van Christenen

  Verkondiging van het Evangelie in de ruimste zin van het woord.

  details
 • Baptisten Gemeente De Hoeksteen Alblasserdam

  Baptisten Gemeente De Hoeksteen Alblasserdam

  Uitdragen van het Evangelie van Jezus Christus.

  details
 • Stichting Hospice Amsterdam

  Stichting Hospice Amsterdam

  De stichting heeft ten doel: - het bevorderen van de integratie van het stervensproces en de dood in het dagelijks leven. De stichting oriƫnteert zich daarbij op en onderschrijft de doelstellingen van de Stichting Nederlandse Hospice Beweging. - het bevorderen dat mensen in de laatste fase van hun leven verkeren en die - vanwege een gebrek aan voldoende mantelzorg - niet in hun eigen huis kunnen worden verzorgd, de mogelijkheid krijgen te sterven in een omgeving die de huiselijke omstandigheden zoveel mogelijk benadert. En voorts alles wat daarmee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

  details
 • Stichting Jucee Foundation

  Stichting Jucee Foundation

  Het organiseren van bijeenkomsten en activiteiten ter bevordering van de positie en beleving van kansarme, kwetsbare en/of talentvolle individuen of groepen van individuen

  details