Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Hospice Amsterdam

  Stichting Hospice Amsterdam

  De stichting heeft ten doel: - het bevorderen van de integratie van het stervensproces en de dood in het dagelijks leven. De stichting oriƫnteert zich daarbij op en onderschrijft de doelstellingen van de Stichting Nederlandse Hospice Beweging. - het bevorderen dat mensen in de laatste fase van hun leven verkeren en die - vanwege een gebrek aan voldoende mantelzorg - niet in hun eigen huis kunnen worden verzorgd, de mogelijkheid krijgen te sterven in een omgeving die de huiselijke omstandigheden zoveel mogelijk benadert. En voorts alles wat daarmee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

  details
 • Stichting Jucee Foundation

  Stichting Jucee Foundation

  Het organiseren van bijeenkomsten en activiteiten ter bevordering van de positie en beleving van kansarme, kwetsbare en/of talentvolle individuen of groepen van individuen

  details
 • Stichting Konijnenopvang Kaatje Keutel

  Stichting Konijnenopvang Kaatje Keutel

  De voornaamste missie van Konijnenopvang Kaatje Keutel is het opvangen van gedumpte, verwaarloosde, dakloze en afstandskonijnen. Konijnenopvang Kaatje Keutel probeert voor ieder konijn in onze opvang een maatje te vinden en een liefdevol, permanent huis. Hierbij richt zij zich op het welzijn van de aan Konijnenopvang Kaatje Keutel toevertrouwde konijnen en streven ernaar de kwaliteit van de door ons geboden zorg steeds te verbeteren. Konijnenopvang Kaatje Keutels is gericht op resocialisatie van de konijnen, educatie van de mens en preventie van het leed onder konijnen.

  details
 • Stichting de Leidse Rechtswinkel
 • Geloofsgenootschap Gemeente des Heeren Elim

  Geloofsgenootschap Gemeente des Heeren Elim

  De Gemeente is een op zichzelf staande geloofsgemeente die haar geloofsbeleving baseert op en ontleent aan de Bijbel.

  details
 • Stichting Wereldwinkel Ommen

  Stichting Wereldwinkel Ommen

  Het bevorderen van de verkoop van fairtrade producten in Ommen en omstreken waardoor de producenten zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren er een rechtvaardige prijs voor krijgen en ze een menswaardig bestaan kunnen opbouwen.

  details