Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Ondersteuning Cliënten Zorggroep West- en Midden-Brabant
 • Stichting L.V.E.
 • Stichting Groen Ontmoet

  Stichting Groen Ontmoet

  Het buitenspelen van kinderen stimuleren. Doelgroepen samen brengen. Sociale, natuurlijke activiteiten organiseren buurtparticipatie

  details
 • Stichting PeaceJam Europe

  Stichting PeaceJam Europe

  De Stichting heeft ten doel het creëren van jonge leiders die toegewijd zijn aan positieve verandering in zichzelf, hun leefgemeenschappen en de wereld, ­door de inspiratie van Nobelprijswinnaars die de geest, vaardigheden en wijsheid die ze belichamen doorgeven, alsmede het aanvaarden van erfstellingen onder het voorrecht van boedelbeschrijving en voorts al hetgeen in de ruimste zin met een en ander verband houdt, daartoe behoort en/of daartoe bevorderlijk kan zijn.

  details
 • Stichting Wereldwijd Steenbergen e.o.

  Stichting Wereldwijd Steenbergen e.o.

  Via eerlijke handel met handelspartners in Afrika, Azië en Latijns-Amerika wil Fair Trade Original een positieve bijdrage leveren aan de bestrijding van armoede. Met onze handelspartners bouwen we aan een rendabele en duurzame handelsrelatie, met respect voor ieders zelfstandigheid en eigenwaarde.

  details
 • Stichting Levende Kerk van God

  Stichting Levende Kerk van God

  De Wereld van Morgen verkondigt aan de wereld het goede nieuws van het komende Koninkrijk van Jezus Christus (Mattheüs 24:14, Markus 16:15) en blaast een krachtige waarschuwende trompet voor Gods ophanden zijnde oordeel. De Wereld van Morgen roept daarmee op tot bekering en geestelijke verandering (Mattheüs 24:21; Jesaja 58:1; Ezechiël 33). We leren en praktiseren oorspronkelijk christendom als onderwezen en gepraktiseerd door Jezus Christus en de eerste apostelen. De Wereld van Morgen geeft eenvoudig en duidelijk de Bijbelse antwoorden op de meest belangrijke vragen: Bestaat God en hoe kunnen we Hem aanbidden? Waartoe bent u geboren? Wat gebeurt er na de dood? Wat brengt de toekomst? De Wereld van Morgen biedt echt inzicht in de achterliggende oorzaken van het voornaamste actuele nieuws, maar legt tevens uit wat er zal gebeuren in de toekomst, op basis van Bijbelse profetie.

  details