Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting WensAmbulance Oost-Nederland
 • Stichting Behoud kasteel de Keverberg

  Stichting Behoud kasteel de Keverberg

  Verwerven, restaureren, verbouwen en behouden van kasteel de Keverberg te Kessel

  details
 • St. de Zaak van Barneveld
 • Stichting Plastic Whale

  Stichting Plastic Whale

  Plastic Whale Foundation’s mission is to take action with as many youngsters as possible for plastic-free waters, worldwide. With our creativity, entrepreneurial spirit and positivity, it is our aim to create social awareness for the problem of plastic pollution by showing that economic value can be created from plastic waste. We want to involve as many youngsters as possible to come plastic fishing with us via our School- and Education program and inspire them to take positive action for the solution.

  details
 • Stichting CARE Travel

  Stichting CARE Travel

  Stichting CARE Travel is een regionale organisatie en verzorgt kleine uitstapjes en activiteiten op bijzondere locaties voor mensen die wat extra zorg nodig hebben. Voor wie is het bedoeld? Voor mensen die gebruik maken van zorg in welke vorm dan ook. Thuiszorg, bewoners van aanleunwoningen en voor mensen die zich in een isolement bevinden. Bewoners van zorginstellingen en woongroepen maar ook mantelzorgers maken gebruik van CARE Travel. Voorop staat: 'Werken vanuit het hart' en dat betekent: Elkaar ontmoeten, persoonlijke aandacht geven met zorg en tegemoet komen aan individuele wensen.

  details
 • STICHTING SAXUM VOLUTUM

  STICHTING SAXUM VOLUTUM

  Saxum Volutum heeft ten doel het zijn van een hefboom voor maatschappelijke ontwikkeling en ontwikkeling binnen de gezondheidszorg, het stimuleren van talent op het gebied van sport en studie en brede maatschappelijke ontwikkeling, culturele innovatie en kwaliteit van leven door middel van het doen van schenkingen en het inzetten door de bestuurders van de stichting van hun persoonlijke netwerken, almede al hetgeen met het vorenstaande in de ruimste zin verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

  details