Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Wereldwijd Steenbergen e.o.

  Stichting Wereldwijd Steenbergen e.o.

  Via eerlijke handel met handelspartners in Afrika, Azië en Latijns-Amerika wil Fair Trade Original een positieve bijdrage leveren aan de bestrijding van armoede. Met onze handelspartners bouwen we aan een rendabele en duurzame handelsrelatie, met respect voor ieders zelfstandigheid en eigenwaarde.

  details
 • Stichting Levende Kerk van God

  Stichting Levende Kerk van God

  De Wereld van Morgen verkondigt aan de wereld het goede nieuws van het komende Koninkrijk van Jezus Christus (Mattheüs 24:14, Markus 16:15) en blaast een krachtige waarschuwende trompet voor Gods ophanden zijnde oordeel. De Wereld van Morgen roept daarmee op tot bekering en geestelijke verandering (Mattheüs 24:21; Jesaja 58:1; Ezechiël 33). We leren en praktiseren oorspronkelijk christendom als onderwezen en gepraktiseerd door Jezus Christus en de eerste apostelen. De Wereld van Morgen geeft eenvoudig en duidelijk de Bijbelse antwoorden op de meest belangrijke vragen: Bestaat God en hoe kunnen we Hem aanbidden? Waartoe bent u geboren? Wat gebeurt er na de dood? Wat brengt de toekomst? De Wereld van Morgen biedt echt inzicht in de achterliggende oorzaken van het voornaamste actuele nieuws, maar legt tevens uit wat er zal gebeuren in de toekomst, op basis van Bijbelse profetie.

  details
 • Stichting Edwin Bouw Fonds

  Stichting Edwin Bouw Fonds

  Het beheren van vermogen teneinde jaarlijks uit de opbrengsten van het vermogen donaties te doen aan door het bestuur van de stichting te bepalen charitatieve, wetenschappelijke, algemeen nut beogende instellingen.

  details
 • Stichting Talentum Evolvere
 • stichting FERMAZAN

  stichting FERMAZAN

  Bij een brengen van vermogen om uit dit vermogen en haar inkomsten uitkeringen te doen aan algemene, wetenschappelijke etc. instellingen. In het bijzonder aan projecten op maatschappelijke en cultureel gebied, jeugdzorg etc. in Roemenië.

  details
 • Stichting Vrienden van Stichting Gilat

  Stichting Vrienden van Stichting Gilat

  Het bijeenbrengen van gelden ter ondersteuning van Stichting Gilat Eisenmann. Het toezicht houden op en verlenen van advies nan Stichting Gilat

  details