Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting PianoFest

  Stichting PianoFest

  Het algemene doel van de Stichting is het stimuleren van actieve deelname aan en betrokkenheid bij het beoefenen van muziek in Nederland door een bijdrage te leveren aan: • talentontwikkeling van amateurmusici, eventueel maar niet noodzakelijkerwijs als opstap naar een beroepspraktijk; • de sociale inbedding van muziek door te laten zien dat muziek beoefenen voor iedereen toegankelijk is en niet alleen voor een kleine elite; • kweken van publiek voor (o.a. klassieke, jazz, etc.) muziek en andere podiumkunsten.

  details
 • Stichting EM0YAEUR0PE

  Stichting EM0YAEUR0PE

  De doelstellingen van de stichting zijn: • Het welzijn van grote katachtige roofdieren in gevangenschap duurzaam te verbeteren; • Het eventueel opvangen en plaatsen van leeuwen vanuit nood situaties in Emoya Sanctuary Zuid Afrika of lokaal in de regio; • Bijdragen aan bescherming van roofdieren wereldwijd en het verbeteren van de leefomgeving, dit in samenwerking met andere stichtingen en non-profit organisaties wereldwijd.

  details
 • Marie Elisabeth Bakhuizen Stichting
 • Mercy Corps Netherlands

  Mercy Corps Netherlands

  Our objectives are; the relief of poverty; the advancement of health. The advancement of community development. The saving of lives. The advancement of human rights,conflict resolution or reconciliation; and the advancement of environmental protection.

  details
 • Stichting Hartveilig Etten-Leur

  Stichting Hartveilig Etten-Leur

  Stichting Hartveilig Etten-Leur hierna te noemen de stichting is opgericht op 18 juli 2017. De stichting heeft als doel het inrichten en onderhouden van een 6 minuten Automatische Externe Defibrillator (AED) zone binnen Etten-Leur. Hartstichting Nederland heeft aangegeven dat met een AED zone de kans op overleven na een hartstilstand aanzienlijk groter wordt. Die moet dan wel binnen 6 minuten bij de patiënt zijn. De stichting tracht haar doel te bereiken door AED’s welke nu in gebouwen geplaatst zijn naar buiten te plaatsen zodat deze 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar zijn voor de omgeving. Ook gaat de stichting AED’s controleren en onderhouden van derden. Stichting Hartveilig Etten-Leur is partner van de hartstichting. Om te kunnen voldoen aan de dichtheid van de 6-minuten zone zijn in de gemeente Etten-Leur 80 tot 100 AED’s benodigd. Niet alle bestaande AED’s zijn geregistreerd. Die worden in kaart gebracht door bezoeken en het combineren van verschillende bronnen. De stichting probeert daarnaast voldoende nieuwe AED’s te plaatsen middels donaties, fondsen en crowdfunding acties zodat uiteindelijk een veilige 6 minuten AED gemeente ontstaat. Bij de uitvoering van de activiteiten conformeert de stichting zich aan de standpunten van de Nederlandse Reanimatie Raad en de Nederlandse Hartstichting Voorts heeft de stichting ten doel het bevorderen dat burgers deskundig zijn om te kunnen reanimeren, een AED kunnen bedienen en zich aanmelden bij hartslagnu.nl.

  details
 • Stichting Ananse

  Stichting Ananse

  De stichting stelt zich ten doel ( het bevorderen van) de ontwikkeling van de urologie in Afrika en in het bijzonder Tanzania en Ghana in de meest ruimtelijke zin van het woord, alsmede het mogelijk maken en doen van verzorgen van (na-) scholing op. het voornoemd gebied

  details