Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Hartveilig Etten-Leur

  Stichting Hartveilig Etten-Leur

  Stichting Hartveilig Etten-Leur hierna te noemen de stichting is opgericht op 18 juli 2017. De stichting heeft als doel het inrichten en onderhouden van een 6 minuten Automatische Externe Defibrillator (AED) zone binnen Etten-Leur. Hartstichting Nederland heeft aangegeven dat met een AED zone de kans op overleven na een hartstilstand aanzienlijk groter wordt. Die moet dan wel binnen 6 minuten bij de patiënt zijn. De stichting tracht haar doel te bereiken door AED’s welke nu in gebouwen geplaatst zijn naar buiten te plaatsen zodat deze 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar zijn voor de omgeving. Ook gaat de stichting AED’s controleren en onderhouden van derden. Stichting Hartveilig Etten-Leur is partner van de hartstichting. Om te kunnen voldoen aan de dichtheid van de 6-minuten zone zijn in de gemeente Etten-Leur 80 tot 100 AED’s benodigd. Niet alle bestaande AED’s zijn geregistreerd. Die worden in kaart gebracht door bezoeken en het combineren van verschillende bronnen. De stichting probeert daarnaast voldoende nieuwe AED’s te plaatsen middels donaties, fondsen en crowdfunding acties zodat uiteindelijk een veilige 6 minuten AED gemeente ontstaat. Bij de uitvoering van de activiteiten conformeert de stichting zich aan de standpunten van de Nederlandse Reanimatie Raad en de Nederlandse Hartstichting Voorts heeft de stichting ten doel het bevorderen dat burgers deskundig zijn om te kunnen reanimeren, een AED kunnen bedienen en zich aanmelden bij hartslagnu.nl.

  details
 • H.L. Art Foundation

  H.L. Art Foundation

  In het bijzonder het instandhouden en exposeren van de door de oprichters geschonken en te schenken voorwerpen van kunst, door (langdurige) bruiklenen aan musea.

  details
 • The Science Circle
 • Stichting Volkskerstzang Harderwijk

  Stichting Volkskerstzang Harderwijk

  Het jaarlijks organiseren van een Volkskerstzang in het Dolfinarium te Harderwijk voor een zo breed mogelijk publiek en het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

  details
 • Stichting Esperanza Canina

  Stichting Esperanza Canina

  Ons doel is het voorzien van zorg voor zwerfhonden in nood waarmee we op lange termijn hopen bij te dragen aan het verlagen van de populatie zwerfhonden.

  details
 • Plaatselijk-Belang Oldeholtpade

  Plaatselijk-Belang Oldeholtpade

  De vereniging stelt zich ten doel het bevorderen van de plaatselijke belangen, een en ander in de ruimste zins des woords

  details