Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Wildlife Justice Commission

  Stichting Wildlife Justice Commission

  Fighting transnational organised wildlife crime since 2015.

  details
 • Stichting De Gooische Mij.

  Stichting De Gooische Mij.

  De stichting heeft ten doel om in het Gooi lokaal historisch besef en lokaal denken te stimuleren en de lokale, circulaire economie te steunen waarin streekeigen producten, recycling, upcycling, groen denken en doen en sociale integratie de norm zijn alsmede het ondersteunen en financieren van initiatieven die draagvlak creƫren om de lokale natuurpracht ten eeuwigen dage in stand te houden.

  details
 • stichting Thuiszorg Zuidwest Friesland

  stichting Thuiszorg Zuidwest Friesland

  De stichting heeft ten doel: a) de gezondheid van de bevolking in haar werkgebied bevorderen, onder meer door het bieden van professionele hulp-en dienstverlening op het gebied van gezondheidszorg b) bij te dragen aan de maatschappelijke dienstverlening.

  details
 • Stichting Wetenschap der spiritualiteit

  Stichting Wetenschap der spiritualiteit

  De verspreiding en verdieping van ethische, culturele, sociale en geestelijke kennis, die gericht is op bewustwording en mystieke ervaring, zoals door Sant Mat* uitgedragen wordt. Om dit doel te bereiken zullen de tijdloze en universele grondbeginselen van de wereldreligies en Sant Mat worden gebruikt, zoals ze door Hazur Baba Sawan Singh, Sant Kirpal Singh, Sant Darshan Singh, Sant Rajinder Singh en andere heiligen worden uitgelegd en vertegenwoordigd. *Sant Mat is het Pad van de Heiligen en is reeds honderden jaren geleden in India ontstaan. Het weerspiegelt de basisleringen van de heiligen en mystici die door de eeuwen heen gekomen zijn.

  details
 • Stichting Vrienden van Kleurrijk
 • OPES-LCF

  OPES-LCF

  To support enterprises in the developing world where entrepreneurs are seeking to build a low carbon business.

  details