Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Cherries on Top

  Stichting Cherries on Top

  Het (financieel) ondersteunen van onderzoeken en activiteiten gericht op de bestrijding van kanker, dit in de ruimste zin van het woord.

  details
 • Stichting \"Parochieel Diaconaal Fonds Schalkwijk\"

  Stichting "Parochieel Diaconaal Fonds Schalkwijk"

  Het doel van het fonds is: het verwerven en beheren van geld-middelen ten dienste van het ondersteunen van individuen die in financiƫle nood zijn geraakt, waar andere instanties dit niet (meer) doen. Deze hulp kan individueel zijn of in de vorm van projecten en is in eerste instantie bedoeld voor inwoners van Haarlem Schalkwijk.

  details
 • Re-Alive Kerkgemeenschap

  Re-Alive Kerkgemeenschap

  De doelstelling van het kerkgenootschap is gelegen in de opdracht van Jezus Christus aan zijn volgelingen, zoals vastgelegd in het Bijbelboek MattheĆ¼s, hoofdstuk 28, vers 19: "Gaat dan henen, maakt al de volken tot mijn discipelen en doopt hen in de naam des Vaders en des Zoons en des Heiligen Geestes en leert hun onderhouden al wat Ik u bevolen heb." De gemeente stelt zich ten doel door het verkondigen van Gods Woord, mensen te brengen tot geloof in Jezus Christus en tot het beleven van gemeenschap met Hem en in hem met elkaar. Mensen toerusten voor bediening om vervolgens het woord te kunnen verspreiden en discipelen te kunnen maken. De zendingsopdracht vervullen door op verschillende plaatsen Geloofsgemeenschappen te vestigen die plaatsen zullen zijn van lofprijs en aanbidding van de almachtige God.

  details
 • STICHTING ZANGSCHOOL GEKE\'S TIENTAL

  STICHTING ZANGSCHOOL GEKE'S TIENTAL

  Het zangonderwijs dat de basisschoolleerlingen in Nederland ontvangen is toe aan een opwaardering. Wij willen daar graag voor zorgen.

  details
 • Stichting Museum Arnhem

  Stichting Museum Arnhem

  Museum Arnhem: vergroot zijn rol en betekenis voor Arnhem en de Arnhemmers; vergroot de publieksaantallen en verbreedt het publieksbereik; staat in de top van Nederlandse moderne kunstmusea; vergroot het aandeel eigen inkomsten; versterkt de eigen organisatie zodat medewerkers van Museum Arnhem naar buiten toe zijn gericht en goed samenwerken met andere partijen.

  details
 • Stichting Romeinse Schepen Utrecht

  Stichting Romeinse Schepen Utrecht

  De exploitatie en het onderhoud van de constructie van het Romeinse vrachtschip "De Meern 1", in 2009 in de vaart genomen onder de naam "Per Mare ad Laurium".

  details