Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Volt Nederland
 • Stichting Kat zonder Zorgen
 • Stichting Evenementen Midden Nederland

  Stichting Evenementen Midden Nederland

  1.De stichting heeft ten doel: a.het bevorderen, initiëren, ondersteunen, realiseren en behouden van activiteiten en evenementen op het gebied van cultuur in de breedste zin van het woord; b.het creëren van verbinding en versterking tussen non-profit organisaties; c.het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

  details
 • Stichting Hulp aan Verdrukte en Vervolgde Christenen

  Stichting Hulp aan Verdrukte en Vervolgde Christenen

  Verpreiden van bijbels en lectuur in voormalig oostbloklanden en Rusland door middel van postverzending en transportreizen. Daarnaast geestelijke ondersteuning verlenen aan evangelisten en predikanten.

  details
 • Stichting 20ste-eeuwse Lied

  Stichting 20ste-eeuwse Lied

  bevorderen van de liedkunst na negentienhonderd.

  details
 • Stichting Blijdschap Voor De Dieren

  Stichting Blijdschap Voor De Dieren

  Stichting Blijdschap Voor De Dieren, nader te noemen BVDD is op 10 mei 2019 opgericht door Frank Dogterom. Een stichting die het doel heeft het welzijn van dieren te behouden en te bevorderen. Frank is een grote dierenliefhebber en is inspecteur geweest bij de dierenbescherming van 2013 – 2016. Hij heeft van 2017 – 2018 gewerkt met dieren die chronisch ziek zijn, een lichamelijke of visuele beperking hebben, incontinent zijn, oud, dement of te veel hebben meegemaakt waardoor ze niet te herplaatsen waren. Frank was daarnaast intensief betrokken bij zorg, reddingsacties, mediation, herplaatsingen en adviseringen m.b.t. dieren in nood. Hij werkte daarbij samen met een team van vrijwilligers.

  details