Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting RFO Foundation

  Stichting RFO Foundation

  Het ondersteunen (zowel in de vorm van een investering in tijd als in geld) van initiatieven die zich het verbeteren van maatschappelijke problemen in binnen- en buitenland ten doel stellen en het organiseren van dergelijke initiatieven.

  details
 • test_adeko
 • Home For All Netherlands

  Home For All Netherlands

  Door het ondersteunen van Home For All te Lesbos, Griekenland wil Home For All Netherlands zich zoveel mogelijk inzetten om er voor te zorgen dat vluchtelingen met liefde, respect en menselijke waardigheid worden behandeld en HFAN wil meewerken aan een toekomstperspectief.

  details
 • Stichting HindoeïsmeNL

  Stichting HindoeïsmeNL

  De duurzaamheid van het Hindoeïsme in Nederland te waarborgen door middel van kennisdeling en het bevorderen van saamhorigheid.

  details
 • Stichting Cherries on Top

  Stichting Cherries on Top

  Het (financieel) ondersteunen van onderzoeken en activiteiten gericht op de bestrijding van kanker, dit in de ruimste zin van het woord.

  details
 • Stichting \"Parochieel Diaconaal Fonds Schalkwijk\"

  Stichting "Parochieel Diaconaal Fonds Schalkwijk"

  Het doel van het fonds is: het verwerven en beheren van geld-middelen ten dienste van het ondersteunen van individuen die in financiële nood zijn geraakt, waar andere instanties dit niet (meer) doen. Deze hulp kan individueel zijn of in de vorm van projecten en is in eerste instantie bedoeld voor inwoners van Haarlem Schalkwijk.

  details