Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Home For All Netherlands

  Home For All Netherlands

  Door het ondersteunen van Home For All te Lesbos, Griekenland wil Home For All Netherlands zich zoveel mogelijk inzetten om er voor te zorgen dat vluchtelingen met liefde, respect en menselijke waardigheid worden behandeld en HFAN wil meewerken aan een toekomstperspectief.

  details
 • Stichting HindoeïsmeNL

  Stichting HindoeïsmeNL

  De duurzaamheid van het Hindoeïsme in Nederland te waarborgen door middel van kennisdeling en het bevorderen van saamhorigheid.

  details
 • Stichting Cherries on Top

  Stichting Cherries on Top

  Het (financieel) ondersteunen van onderzoeken en activiteiten gericht op de bestrijding van kanker, dit in de ruimste zin van het woord.

  details
 • Stichting \"Parochieel Diaconaal Fonds Schalkwijk\"

  Stichting "Parochieel Diaconaal Fonds Schalkwijk"

  Het doel van het fonds is: het verwerven en beheren van geld-middelen ten dienste van het ondersteunen van individuen die in financiële nood zijn geraakt, waar andere instanties dit niet (meer) doen. Deze hulp kan individueel zijn of in de vorm van projecten en is in eerste instantie bedoeld voor inwoners van Haarlem Schalkwijk.

  details
 • Stichting Museum Arnhem

  Stichting Museum Arnhem

  Museum Arnhem: vergroot zijn rol en betekenis voor Arnhem en de Arnhemmers; vergroot de publieksaantallen en verbreedt het publieksbereik; staat in de top van Nederlandse moderne kunstmusea; vergroot het aandeel eigen inkomsten; versterkt de eigen organisatie zodat medewerkers van Museum Arnhem naar buiten toe zijn gericht en goed samenwerken met andere partijen.

  details
 • Stichting Romeinse Schepen Utrecht

  Stichting Romeinse Schepen Utrecht

  De exploitatie en het onderhoud van de constructie van het Romeinse vrachtschip "De Meern 1", in 2009 in de vaart genomen onder de naam "Per Mare ad Laurium".

  details