Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Toer de Dellen

  Stichting Toer de Dellen

  Geld inzamelen voor KiKa

  details
 • Stichting Dudley\'s Heritage Foundation

  Stichting Dudley's Heritage Foundation

  Een breed publiek kennis laten maken met de wetenschap van fossielen (palaeontologie) en mineralen (mineralogie), door het inrichten van exposities van mineralen en fossielen in een museum, het geven van workshops over het prepareren van fossielen in een atelier en het verkopen van fossielen en mineralen in een museumshop.

  details
 • Stichting The P.A.S.C.A.L. Foundation
 • Stichting Samen Zorgen Huis Leudal
 • Stichting Vrienden Cinema Oostereiland en Enkhuizen

  Stichting Vrienden Cinema Oostereiland en Enkhuizen

  Het ondersteunen van Stichting Cinema Oostereiland, gevestigd te Hoorn, en Stichting Cinema Enkhuizen, gevestigd te Enkhuizen, alsmede het verwerven van steun van derden

  details
 • Stichting Vrouwen Integratie Vandaag

  Stichting Vrouwen Integratie Vandaag

  Onze missie is om vrouwen van niet-Nederlandse herkomst die de Nederlandse taal niet of maar heel beperkt spreken Nederlands te leren spreken, lezen en/of schrijven in een laagdrempelige omgeving. Via dit taalonderwijs, voorlichtingsbijeenkomsten en werkbezoeken kunnen zij tevens kennis maken met de Nederlandse samenleving. Het doel is deze vrouwen via taalonderwijs en ander algemeen vormend onderwijs (zoals maatschappelijke oriƫntatie, bekend te maken met de dagelijkse facetten in onze samenleving, leren omgaan met een computer e.d.) zelfredzaam te maken en hen te stimuleren tot participatie. Hierbij wordt uitgegaan van de kracht van de vrouwen zelf en wordt zoveel mogelijk maatwerk geleverd.

  details