Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Diabetes Fonds

  Stichting Diabetes Fonds

  - Wetenschappelijk onderzoek mogelijk maken. Onderzoek van de beste kwaliteit, voor betere behandelingen van diabetes en de gevolgen ervan. En voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met diabetes. - Kennis uit onderzoek sneller naar de praktijk brengen. Dat doen we middels voorlichting en door trajecten te financieren waarbij onderzoeksresultaten toepassing vinden in de praktijk.

  details
 • Stichting MS Research

  Stichting MS Research

  Stichting MS Research heeft als primair doel het stimuleren en financieren van wetenschappelijk onderzoek naar oorzaak van en oplossing voor multiple sclerose. Daarnaast heeft de Stichting als doelstelling voorlichting te geven over de wetenschappelijke, medische en maatschappelijke aspecten van MS aan een breed publiek. Tot slot stimuleert de Stichting de ontwikkeling van kwalitatieve en toegankelijke zorg voor alle mensen met MS in Nederland. Daartoe wordt intensief samengewerkt met samenwerkingspartners.

  details
 • Stichting El Ele Yardim ve Dayanisma

  Stichting El Ele Yardim ve Dayanisma

  financieel steunen van (zieke)mensen en studenten die niet in staat zijn hun kosten te kunnen borgen

  details
 • Steunstichting Deurman

  Steunstichting Deurman

  Het ondersteunen van projecten op het gebied van gezondheidszorg en educatie. Aanvragen ontvangen we het liefst via elektronische weg. Ze kunnen verzonden worden naar : Steunstichtingdeurman@kpnmail.nl

  details
 • Nationaal MS Fonds

  Nationaal MS Fonds

  Het Nationaal MS Fonds richt zich sinds de oprichting op nationaal niveau op voorlichting over MS, zowel aan mensen met MS als aan het brede publiek. Door de jaren heen zijn ook coaching en onderzoek belangrijke speerpunten voor ons geworden. Aan de hand van deze drie pijlers, onderzoek, voorlichting en coaching, streven wij onze droom achterna: een beter leven voor mensen met MS, nu en in de toekomst.

  details
 • Stichting Zeldzame Ziekten Fonds

  Stichting Zeldzame Ziekten Fonds

  Het Zeldzame Ziekten Fonds is een kleine stichting die met lage kosten een zo hoog mogelijk resultaat probeert te halen. Door het aanschrijven van vermogensfondsen en het organiseren van evenementen halen we geld op voor de financiering van onderzoek en de organisatie van lotgenotencontact. Tevens hebben we het afgelopen jaar een mooie donatie van de Vriendenloterij ontvangen. In 2015 willen we nog meer fondsen aanschrijven en de opbrengst van de evenementen verhogen om tot een omzet van 1 miljoen euro te komen. Het Zeldzame Ziekten Fonds is betrokken en betrouwbaar. Betrokken door de organisatie van lotgenotencontact en betrouwbaar in de manier waarop we werken. We bouwen geen reserves op en de directeur en het bestuur zijn onbezoldigd.

  details