Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting 4Kenia

  Stichting 4Kenia

  De interventies van Stichting 4Kenia zijn gebaseerd op de volgende pijlers: Wij streven ernaar dat de studenten die zijn opgeleid aan de Kenya School for Integrated Medicine in Kwale County (Kenia) hun opleiding met succes afronden. Op deze manier kunnen zij met het behaalde Diploma de kans vergroten een geschikte baan in de gezondheidssector te vinden en zichzelf in levensonderhoud voorzien. Via Community Health-activiteiten, zoals mobiele klinieken, bereiken wij mensen in de hele provincie en bieden hen gezondheidszorg en voorlichting. Wij dragen bij aan de gezondheidszorg in verafgelegen waar vrijwel nog geen gezondheidszorg aanwezig is. In samenwerking met de Keniaanse Overheid maken wij actief deel uit van de gezondheidsstrategie in Kenia. Door o.a. het opleiden van Community Health Assistants (CHA's) en Voedingsdeskundigen, bieden wij de lokale gemeenschappen de nodige gezondheidszorg. Door samen te werken met de lokale overheid en andere medische opleidingsinstituten in Kenia alsmede internationaal, handhaven wij hoge normen in onze onderwijs- en gezondheidszorgprogramma's.

  details
 • Stichting Sint Jozeffonds

  Stichting Sint Jozeffonds

  Steunfondsen op het gebied van gezondheidszorg

  details
 • Stichting Europees Aspergillus PCR Initiatief/European Aspergillus PCR Initiative

  Stichting Europees Aspergillus PCR Initiatief/European Aspergillus PCR Initiative

  het ondersteunen van een internationaal platform voor het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek op het gebeid van Aspergillus infectieziektes bij mensen

  details
 • Stichting Doneren en Transplanteren

  Stichting Doneren en Transplanteren

  Meer bekendheid generen van nierdonatie bij leven , opsporen van beginnend nierfalen, latente donoren in de leefomgeving van patiënten met terminale nierinsufficiëntie, bewust te laten worden van de mogelijkheid tot nierdonatie bij leven, [anonieme] geïnteresseerde donoren begeleiden, donor-coaching.

  details
 • Stichting Diabetes Onderzoek Nederland

  Stichting Diabetes Onderzoek Nederland

  Stichting DON richt zich op het genezing van diabetes type 1 d.m.v. het financieren van fundamenteel klinisch onderzoek.

  details
 • Stichting groep B streptokokken

  Stichting groep B streptokokken

  De in 1997 opgerichte Stichting GBS heeft zich ten doel gesteld om een proactieve en stimulerende rol te spelen om in Nederland het aantal neonatale GBS-infecties te minimaliseren.

  details