Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Christelijke Vereniging voor de Verpleging van Lijders aan Epilepsie

  Christelijke Vereniging voor de Verpleging van Lijders aan Epilepsie

  De vereniging plaatst zich onherroepelijk op de bodem der Heilige Schrift. Zij stelt zich ten doel het verplegen van lijdenden aan epilepsie zonder onderscheid van gezindte.

  details
 • Soelaas Neglected Diseases

  Soelaas Neglected Diseases

  het faciliteren van uiteenlopende projecten in arme landen rond zogenoemde “neglected diseases”, te weten ziekten, met name infectieziekte, als dengue, neurologische infecties, congenitale infecties en kinderziekten waarvan in tropische landen nauwelijks de omvang bekend is en die niet vallen onder de top-drie van poverty-related diseases (aids, malaria en tuberculose). De Stichting beoogt voorts bij te dragen aan een duurzame verbetering van kennis en infrastructuur in arme landen met betrekking tot niet tevoren benoemde neglected diseases, almede het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, dat alles in de meeste ruime en brede zin van het woord.

  details
 • Stichting 4Kenia

  Stichting 4Kenia

  Kansarme kinderen in Kenia de gelegenheid bieden onderwijs te volgen zodat zij in staat zijn later zelfstandig te functioneren in de maatschappij. De bevolking in het Kwale District ten zuiden van Mombasa met homeopathie behandelen vanuit een permanente kliniek. In Kwale kansarme jongeren opleiden tot homeopaat en hen zodoende een betere toekomst bieden. Vanuit 4 stageklinieken buiten het centrum onze derdejaars studenten praktijkervaring laten opdoen en de mensen in deze verafgelegen gebieden te kunnen bereiken. Vanuit onze hoofdkliniek internationale studenten een stageplek bieden. De zelfstandigheid van het centrum bevorderen door zoveel mogelijk gebruik te maken van lokale mensen en faciliteiten.

  details
 • Stichting Be Dutch
 • Stichting Sint Jozeffonds

  Stichting Sint Jozeffonds

  Steunfondsen op het gebied van gezondheidszorg

  details
 • Stichting Europees Aspergillus PCR Initiatief/European Aspergillus PCR Initiative

  Stichting Europees Aspergillus PCR Initiatief/European Aspergillus PCR Initiative

  het ondersteunen van een internationaal platform voor het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek op het gebeid van Aspergillus infectieziektes bij mensen

  details