Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Kruislinks

  Stichting Kruislinks

  Het bevorderen van de verbreiding van het Evangelie door middel van het verlenen van ondersteuning aan geestelijke werkers

  details
 • Stichting Epafroditus

  Stichting Epafroditus

  De stichting heeft ten doel: het bevorderen van de verspreiding van Evangelisatielectuur alsmede het financieel ondersteunen van personen en instanties werkzaam op het gebied van de Evangelisatie, en voorts al hetgeen met één en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord. Dit alles op Bijbelse grondslag.

  details
 • Kerkgenootschap Centro Cristiano El Camino

  Kerkgenootschap Centro Cristiano El Camino

  De gemeente El Camino heeft als doel om het Woord van God te verkondigen, mensen tot het geloof te brengen in Jezus Christus en daarnaast een gezamenlijke band op te bouwen met elkaar en met God.

  details
 • Islamitische Stichting Nederland Waalwijk A. Geylani Moskee
 • Islamitische Stichting Nederland (Hollanda Diyanet Vakfi) Mescidi Aksa Camii

  Islamitische Stichting Nederland (Hollanda Diyanet Vakfi) Mescidi Aksa Camii

  De doelstelling zoals statutair vastgesteld: Het beheren en exploiteren van gebouwen, die worden gebruikt voor sociale, culturele en religieuze activiteiten. Het verstrekken van religieuze, culturele en sociale activiteiten en het bieden van hulp aan Islamieten, die een bij de stichting in beheer zijnde moskee en sociaal-culturele ruimte bezoeken. De verkoop aan de bezoekers van de moskee en sociaal-culturele ruimte van levensmiddelen, kranten, tijdschriften en boeken. Het in stand houden en creëren van mogelijkheden voor de in Winterswijk e.o. verblijvende Islamieten om te kunnen voldoen aan hun godsdienstige plichten. Het bevorderen van het welzijnsklimaat van de Turks-Islamitische gemeenschap in Winterswijk e.o. en het geven en steunen van Islamitisch onderwijs aan geïnteresseerden. Het verstrekken van culturele en sociale activiteiten en het bieden van hulp aan in Nederland wonende Islamieten. Het (doen)organiseren van sociale, culturele en sportieve evenementen en het deelnemen aan dergelijke evenementen. Het bevorderen van de emancipatie van de Turks-Islamitische vrouwen in de gemeente Winterswijk. De stichting beoogt niet het maken van winst.

  details
 • Stichting Immanuel

  Stichting Immanuel

  organiseren van religeuze bijeenkomsten

  details