Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Evangelie gemeente \"De Deur\" Maastricht

  Evangelie gemeente "De Deur" Maastricht

  Discipelen maken en de wereld bereiken met het evangelie.

  details
 • Stichting Juan 14:6

  Stichting Juan 14:6

  Het vestigen, het houden en in standhouden van Christelijke kerken, het geven van cursussen ter bevordering van de kennis van de Bijbel aan leden. Het bevorderen van het welzijn en welbevinden van ouderen, jongeren drugsverslaafden, alcoholisten op sociaal en religieus gebied.

  details
 • RK Parochiebestuur der RK parochie Heikant-Quirijnstok
 • Stichting Studiefonds K.P.M.

  Stichting Studiefonds K.P.M.

  Financieel ondersteunen van studenten verbonden aan de G.J.P.P. te Papua (Indonesie)

  details
 • Kerkgenootschap Centro Cristiano El Camino

  Kerkgenootschap Centro Cristiano El Camino

  De gemeente El Camino heeft als doel om het Woord van God te verkondigen, mensen tot het geloof te brengen in Jezus Christus en daarnaast een gezamenlijke band op te bouwen met elkaar en met God.

  details
 • Christengemeente Hermon

  Christengemeente Hermon

  Visie Als Christengemeente Hermon zijn wij ervan overtuigd dat iedereen een eeuwigheidswaarde heeft in Gods ogen. Ieder mens heeft kwaliteiten ontvangen die ingezet kunnen worden om de maatschappij te steunen en zo Gods Koninkrijk te bouwen hier op aarde. Missie Onze missie is dat men hun kwaliteiten ontdekken in God en ze inzetten in de maatschappij met kwaliteit en hoog standaard. Christengemeente Hermon richt zich tot ieder mens. Wij geloven wij men kunnen voorbereiden vanaf geboorte om zich in te zetten in de maatschappij met Gods principes. Wij richten ons op regio Eindhoven en omstreken.

  details