Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Evangelische Gemeente\"Word of Life\"

  Evangelische Gemeente"Word of Life"

  Wij zijn de kerk met missie: Waar mensen worden opgebouwd in hun relatie met God en elkaar, waar mensen een omgeving ervaren van geloof, hoop en liefde, waar mensen groeien in hun van God gegeven dromen en talenten waar mensen worden toegerust om een positief verschil te maken in hun omgeving, waar ‘vormen’ veranderen met de tijd, terwijl de ‘inhoud’ gebaseerd blijft op de oorspronkelijke boodschap van de Bijbel, waar we modern van stijl zijn, én diepgaand qua inhoud, waar hart en houding (hoe en waarom we dingen doen) voorrang hebben op hoofd en handen (wat we doen)

  details
 • Freedom Church Rotterdam

  Freedom Church Rotterdam

  Christian organisation that evangelises, supporting local community through small support groups every week, growing personal development through others by coaching, prayer and understanding more of who Jesus is by teaching the Gospel. Meeting weekly to share the gospel and build unified community.

  details
 • Kerk van het Ochtendlicht

  Kerk van het Ochtendlicht

  1. zich wijden aan de opbouw van de kerken de kerk naar Gods hart te bewerkstelligen, zodat de gelovigen met een hart en een geest de ware en enige God kunnen vereren; 2. om Gods evangelie te prediken en te getuigen; 3. Gods Woord te verkondigen als onfeilbare en gezaghebbende regel voor geloof, leer en leven.

  details
 • Eglise Chretienne Evangelique le Chandelier

  Eglise Chretienne Evangelique le Chandelier

  Christus te erkennen als Almachtig Hoofd van de kerk over de gehele wereld en het woord van God te onderwijzen aan alle volkeren.Diensten tot de gemeente behorend op te richten,voor het verbreiden van het Evangelie en het werk zoals omschreven in de statuten.

  details
 • Eritrese Orthodoxe Tewahdo Kerk Sint Michael Leiden

  Eritrese Orthodoxe Tewahdo Kerk Sint Michael Leiden

  1, prediken van het evangelische 2, waken over het geloof en de daarbij behorende verordening alsmede het functieneren als full service kerk. 3, de evangelie met iedereen delen. 4, streven naar meer gelovigen, kennis van gelovigen vergroten, gelovigen simuleren standvastig te zijn in hun geloof en ethiek en in hun christelijk leven. 5, Daarnaast streven we er ook naar de jongeren het geloof en de cultuur van onze vaders op te laten volgen.

  details
 • Stichting KKI Rijswijk

  Stichting KKI Rijswijk

  Het ondersteunen (financieel en anderzins) van KKI Rijswijk.

  details