Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Kerkgenootschap Unity in Christ

  Kerkgenootschap Unity in Christ

  Het verkondigen van het evangelie van Jezus Christus in Rotterdam en omstreken in de breedste zin van het Woord aan alle mensen van allerlei achtergrond en religie. Wij gebruiken de Bijbel als basis voorwaarde.

  details
 • Gemeenschap van Christus Leeuwarden

  Gemeenschap van Christus Leeuwarden

  Wij verkondigen Jezus Christus en bevorderen gemeenschappen van vreugde, hoop, liefde en vrede door het houden van wekelijkse diensten en activiteiten als vrijwillige kerkgemeenschap zonder winstoogmerk (charitatieve instelling) en door samen te werken met andere kerken en organisaties, lokaal en provinciaal. Deze doelstellingen worden nagestreefd via 5 missieactiviteiten. 1 - Nodig mensen uit tot Christus te komen. 2 - Breng een einde aan armoede en lijden. 3 - Streef naar vrede op aarde. 4 - Ontwikkel discipelen om te dienen. 5 - Ervaar gemeenten die de missie uitvoeren.

  details
 • CHRISTELIJKE GEMEENTE RIOS DE VIDA HEERHUGOWAARD

  CHRISTELIJKE GEMEENTE RIOS DE VIDA HEERHUGOWAARD

  Het evangelie van Christus te verkondigen aan alle leeftijden en groepen via verschillende activiteiten. Nieuwe gelovigen helpen groeien in het geloof en het christelijke leven door middel van samenkomsten, thuis bijeenkomsten en persoonlijke gespreken in Heerhugowaard en omgeving

  details