Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Grace Church

  Stichting Grace Church

  - Het evangelie verkondigen nationaal en internationaal. - Zielen winnen en dopen. - Het bieden van bijbelstudie, bevrijdings-pastoraat, geestelijke- persoonlijke- en huwelijkscounseling. - Het organiseren van gebedsdagen, nachtwake en evangelische evenementen. - Het bieden van primaire levensbehoeften aan mensen in nood en weeskinderen. - Het bieden van coaching, begeleiding en het verrichten van het al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, zowel nationaal als internationaal gezien.

  details
 • Processie St. Martinus Oud-Zevenaar

  Processie St. Martinus Oud-Zevenaar

  Het behouden van deze Processie voor het Dorp Ooij / Oud-Zevenaar op de laaste zondag voor St. Jan ( 24 juli ) tevens start van de kermis Onkosten hiervoor zoals geluid , bloemen en ontvangst genodigden bekostigen

  details
 • Stichting Roaring Lions Ministries

  Stichting Roaring Lions Ministries

  Het bevorderen van steun in welke vorm dan ook aan Christenen en Christelijke Organisaties die zich bezighouden met de verkondiging van het evangelie van Jezus christus in woord en/of daad.Uitgaande van het gebod van Jezus Christus tot dienstbaarheid aan de naaste, zal de stichting bij confrontatie met de nood in de wereld, haar middelen en activiteiten richten op hulpverlening vanuit Christelijk perspectief in zowel materieel als geestelijk opzicht. De stichting heeft ook tot doel het verrichten van alle verdere handelingen, die met het hiervoor genoemde doel in de ruimste zin verband houden of daarvoor bevorderlijk kunnen zijn.

  details