Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Abundant Grace Ministry

  Abundant Grace Ministry

  De stichting heeft ten doel: De verkondiging van Jezus Christus, de ware zoon van God, van Zijn bevrijdende kracht en van Zijn Evangeliën aan- en ten behoeve van de mensen van alle volken ter wereld, zonder enig onderscheid, het vanuit de inspiratie door de Evangeliën van Jezus Christus – geven van hulp en bijstand aan ieder – zonder enig onderscheid naar ras, kleur, taal, religie land van herkomst, sociale achtergrond of op welke andere grond dan ook – die daarom vraagt en/of dat nodig heeft; en ook alles wat – in de meest ruime zin met het vorenstaande verband houdt/het vorenstaande kan bevorderen.

  details
 • Liberaal Joodse Gemeente Beth Jehoeda

  Liberaal Joodse Gemeente Beth Jehoeda

  De Gemeente stelt zich ten doel de bevrediging van de godsdienstige en geestelijke behoeften van haar leden, overeenkomstig de beginselen van het liberaal-religieuze jodendom zoals deze worden beleefd in de ‘World Union for Progressive Judaism’, voor zover nodig aangepast aan de hier te lande bestaande verhoudingen.

  details
 • Evangelische Gemeente De Brug
 • Covenant Word International Ministries (The Potters Hand) Assemblies Of God
 • Nederlandse Hervormde Vereniging Calvijn

  Nederlandse Hervormde Vereniging Calvijn

  De Nederlandse Hervormde Vereniging Calvijn is een vereniging te Dordrecht die als doel heeft de verbreiding van de kennis van het Evangelie van Jezus Christus.

  details
 • Vereniging The Rock Chapel International

  Vereniging The Rock Chapel International

  1. The purpose of the society is to proclaim the Gospel for Jesus Christ and gather members in the church. 2. The members of the church are united by the unity of faith as is taught in the Old and New Testaments as the inspired Word of God. The members of the church accept this Word of God as the most important rule for faith and practice an as containing all this necessary for their salvation.

  details