Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Vereniging The Rock Chapel International

  Vereniging The Rock Chapel International

  1. The purpose of the society is to proclaim the Gospel for Jesus Christ and gather members in the church. 2. The members of the church are united by the unity of faith as is taught in the Old and New Testaments as the inspired Word of God. The members of the church accept this Word of God as the most important rule for faith and practice an as containing all this necessary for their salvation.

  details
 • Victory Outreach Kerk te Utrecht

  Victory Outreach Kerk te Utrecht

  Victory Outreach Utrecht is een kerkorganisatie die zich geroepen weet om de blijde boodschap van Jezus Christus te delen met anderen die daarvoor openstaan.

  details
 • KG CEFLU - Céu dos Ventos

  KG CEFLU - Céu dos Ventos

  Het uitoefenen van de Santo Daime ceremoniën binnen de traditie van de oorsprong in het Braziliaanse Amazone gebied.

  details
 • New Life Ministry

  New Life Ministry

  Het vormen en onderhouden van een Christelijke geloofsgemeenschap,voorts de verkondiging van het woord van God,zoals dat in de bijbel is geopenbaard.Het verlenen van geestelijke en materiele hulp aan personen binnen en buiten de geloofsgemeenschap, en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords.

  details
 • Stichting FullGospel Believers Church

  Stichting FullGospel Believers Church

  Het verkondigen van de Bijbel aan alle mensen

  details
 • Stichting Gemeente De Genade Van God

  Stichting Gemeente De Genade Van God

  De doelstelling van Gemeente de Genade Van God is: het gehoor geven aan de grote opdracht die alle christenen in de Bijbel meekrijgen van de heer Jezus Christus om de wereld te bereiken met het evangelie. Tevens het verspreiden van het evangelie, het woord van God uit de Bijbel aan alle mensen en ook degene die zich bevinden aan de rand van de maatschappij, zoals verslaafden, prostituees, mensen die vergeten zijn door de maatschappij.

  details