Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • KG CEFLU - Céu dos Ventos

  KG CEFLU - Céu dos Ventos

  -Het beoefenen en uitdragen van de leer van de Santo Daime binnen het Nederlands wettelijk kader. -Community verbinding wereldwijd.

  details
 • New Life Ministry

  New Life Ministry

  Het vormen en onderhouden van een Christelijke geloofsgemeenschap,voorts de verkondiging van het woord van God,zoals dat in de bijbel is geopenbaard.Het verlenen van geestelijke en materiele hulp aan personen binnen en buiten de geloofsgemeenschap, en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords.

  details
 • Stichting FullGospel Believers Church

  Stichting FullGospel Believers Church

  Het verkondigen van de Bijbel aan alle mensen

  details
 • Stichting Gemeente De Genade Van God

  Stichting Gemeente De Genade Van God

  De doelstelling van Gemeente de Genade Van God is: het gehoor geven aan de grote opdracht die alle christenen in de Bijbel meekrijgen van de heer Jezus Christus om de wereld te bereiken met het evangelie. Tevens het verspreiden van het evangelie, het woord van God uit de Bijbel aan alle mensen en ook degene die zich bevinden aan de rand van de maatschappij, zoals verslaafden, prostituees, mensen die vergeten zijn door de maatschappij.

  details
 • Stichting Moslim Informatie Centrum Nederland

  Stichting Moslim Informatie Centrum Nederland

  - de bevordering van de kennis over de islam - de behartiging van het welzijn van moslims in Nederland

  details
 • Ceflu Cristi Ceu da Santa Maria

  Ceflu Cristi Ceu da Santa Maria

  Het faciliteren van de Santo Daime ceremoniën. De beschikbaarheid van het Sacrament borgen middels de Institutionele organisatie in Brazilië. Bewaken van de legale status waarbinnen de ceremoniën plaatsvinden.

  details