Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • STICHTING HULPFONDS EL SHADDAI

  STICHTING HULPFONDS EL SHADDAI

  1. Het evangelie verkondigen conform Mattheus 28:19 2. Het bieden van pastorale zorg 3. Huiskringen organiseren 4. Het faciliteren en geven van trainingen, conferenties, bidstonden en bijbelstudies 5. Opleiden van nieuwe werkers en leiders 6. Het geven van bijbelonderwijs aan de boven- en onderbouw

  details
 • The New Wine Harvest Church

  The New Wine Harvest Church

  Onder andere naar buiten toe de directe verkondiging aan de wereld (het winnen van zielen) en het omzien en de zorg voor de weduwen en de wezen uit Sri Lanka en overige landen. En naar binnen toe ondersteuning en opbouw van het geestelijk leven van de gemeente. Het omzien naar elkaar en zorg voor elkaar. New Wine Harvest Church is een gemeenschap van Christenen die functioneert als een hartelijk en open gezin, en omzien naar elkaar en zorg dragen voor elkaar als een gezin van God. New wine Harvest Church gemeente wil een gemeente zijn waar de Heilige Geest de ruimte heeft om aanwezig te zijn. De plaatselijke Gemeente! De visie voor de plaatselijke gemeente is dat deze zal functioneren als een lichaam en zichzelf zal presenteren als het Lichaam van Christus op aarde.

  details
 • Stichting Alcance Victoria

  Stichting Alcance Victoria

  God dienen door middel van mensen helpen en ze leren zelfde te doen. Nieuwe kerken stichten. Uitreiken en hulp bieden aan mensen in nood.

  details
 • Victory Outreach International

  Victory Outreach International

  Financiƫle steun geven aan missionaries. De boodschap van hoop delen met een ieder volgens het voorbeeld van Jezus Christus. Het houden van kerkdiensten, maar ook evangelisatie en andere beschikbare middelen worden aangewend om dit doel te bereiken. Het aanbieden van mogelijkheden waardoor mensen hun potentieel optimaal kunnen ontwikkelen.

  details
 • Living christ spirit and voice ministry

  Living christ spirit and voice ministry

  lcsvm wil meewerken aan het koninkrijk van God uitbreiden. Als christelijke instelling zetten wij ons hiervoor in

  details
 • Freedom Church Rotterdam

  Freedom Church Rotterdam

  Christian organisation that evangelises, supporting local community through small support groups every week, growing personal development through others by coaching, prayer and understanding more of who Jesus is by teaching the Gospel. Meeting weekly to share the gospel and build unified community. Creating and sharing of relevant gospel media to reach people.

  details