Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Moslim Informatie Centrum Nederland

  Stichting Moslim Informatie Centrum Nederland

  - de bevordering van de kennis over de islam - de behartiging van het welzijn van moslims in Nederland

  details
 • Ceflu Cristi Ceu da Santa Maria

  Ceflu Cristi Ceu da Santa Maria

  Het faciliteren van de Santo Daime ceremoniën. De beschikbaarheid van het Sacrament borgen middels de Institutionele organisatie in Brazilië. Bewaken van de legale status waarbinnen de ceremoniën plaatsvinden.

  details
 • STICHTING HULPFONDS EL SHADDAI

  STICHTING HULPFONDS EL SHADDAI

  1. Het evangelie verkondigen conform Mattheus 28:19 2. Het bieden van pastorale zorg 3. Huiskringen organiseren 4. Het faciliteren en geven van trainingen, conferenties en bijbelstudies 5. Opleiden van nieuwe werkers en leiders 6. Het geven van bijbelonderwijs aan de boven- en onderbouw

  details
 • Stichting Gemeente De Troon van Genade

  Stichting Gemeente De Troon van Genade

  De doelstelling: Gemeente De Troon van Genade is een gemeenschap waar christenen en niet christenen bijeen komen; om elkaar te helpen groeien in het geloof, elkaar te bemoedigen en te bekrachtigen in de Here Jezus Christus en waar de Bijbel centraal staat als bron en richtlijn voor alles.

  details
 • Evangelie gemeente de Deur Eindhoven

  Evangelie gemeente de Deur Eindhoven

  Discipelen maken en de wereld bereiken met het evangelie.

  details
 • The New Wine Harvest Church

  The New Wine Harvest Church

  Onder andere naar buiten toe de directe verkondiging aan de wereld (het winnen van zielen) en het omzien en de zorg voor de weduwen en de wezen uit Sri Lanka en overige landen. En naar binnen toe ondersteuning en opbouw van het geestelijk leven van de gemeente. Het omzien naar elkaar en zorg voor elkaar. New Wine Harvest Church is een gemeenschap van Christenen die functioneert als een hartelijk en open gezin, en omzien naar elkaar en zorg dragen voor elkaar als een gezin van God. New wine Harvest Church gemeente wil een gemeente zijn waar de Heilige Geest de ruimte heeft om aanwezig te zijn. De plaatselijke Gemeente! De visie voor de plaatselijke gemeente is dat deze zal functioneren als een lichaam en zichzelf zal presenteren als het Lichaam van Christus op aarde.

  details