Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting More2Win

  Stichting More2Win

  Stichting More2Win heeft 3 duidelijke doelstellingen. 1) Het ondersteunen van door de stichting geselecteerde projecten die met name gericht zijn op het inzetten van sport om leefomstandigheden van kinderen/jongeren te verbeteren. Deze projecten vinden met name plaats in de gastlanden van grote sportevenementen zoals het Wereldkampioenschap voetbal of de Olympische Spelen; 2) Het vergroten van het bewustzijn van de Nederlandse bevolking van de sociale omstandigheden rondom sportevenementen. 3) Het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

  details
 • Didi Foundation

  Didi Foundation

  Aangenamer maken van de leefsituatie en mogelijkheden van de kinderen die wonen in het kindertehuis St Jude's Foundling Home te Jhansi (India). Zodat zij in een schonere en betere leefomgeving opgroeien en een toekomst hebben in India. Het verrichten van alle verdere handelingen die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daar toe bevorderlijk kunnen zijn. De stichting tracht haar doel ondermeer te verwezenlijken door de kinderen te voorzien van voeding, scholing, medicatie en veiligheid . "Ik een kans, zij een kans "

  details
 • stichting heemskerk helpt kansarme kinderen

  stichting heemskerk helpt kansarme kinderen

  Stichting Heemskerk Helpt Kansarme Kinderen - afgekort SHHKK - is een initiatief dat is ontstaan uit de gedachte dat er een heleboel kinderen zijn op de wereld die het een stuk minder goed hebben dan onze kinderen hier in Heemskerk en omstreken. Zo minder goed dat ze zonder hulp van anderen nauwelijks een menswaardig bestaan kunnen leiden. Die hulp wil SHHKK met Uw ondersteuning gaan bieden. SHHKK gaat projecten in ontwikkelingslanden waarbij hulp wordt gegeven ter verbetering van de leef omstandigheden van kinderen ondersteunen. Basis gedachte hierbij is dat die ondersteuning het beste tot zijn recht komt als deze ter plaatse van het te ondersteunen hulp project wordt geboden. Dus niet simpelweg geld opsturen maar samen met de direct betrokken mensen van het hulp project vaststellen wat er nodig is om de leefomstandigheden te verbeteren en dit dan ter plaatse doen door ondersteuning met geld en middelen.

  details
 • Stichting Surinaamse Gehandicapten Zorg

  Stichting Surinaamse Gehandicapten Zorg

  Surgezo behartigt de belangen van stichting In de Ruimte te Suriname in en vanuit Nederland en heeft als doel het werven van gelden en giften ten behoeve van het huis en de projecten van In de Ruimte in Suriname. Daarnaast geeft Surgezo ook voorlichting over het doel en het werk van In de Ruimte. Surgezo geeft ook informatie aan kandidaten in Nederland die bij In de Ruimte willen gaan werken.

  details
 • Stichting Kanchi

  Stichting Kanchi

  Het ondersteunen van wezen en kansarme kinderen in Azie in zijn algemeenheid en Nepal in het bijzonder, door het uitvoeren van projecten op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en verbetering van de levensomstandigheden en economische positie

  details
 • Stichting Mika in Contact

  Stichting Mika in Contact

  Ondersteuning aan autistiche kinderen en hun ouders. Door middel van advies en mogelijkheid tot deelname aan cursus vakantieopvang . Maar ook helpen bij prikkelarm en veilig maken van de leefsituatie,alsmede het opzetten van een speelkamer voor een thuisprogramma.

  details