Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Kazerne Foundation

  Stichting Kazerne Foundation

  - Als onafhankelijke cultureel-maatschappelijke organisatie een podium bieden aan de creatieve industrie; - Bijdragen aan de zichtbaarheid en beleving van de toegevoegde waarde van de creatieve industrie, onder andere door exposities, presentaties en intersectorale projecten; . Het organiseren en faciliteren van projecten en verbindingen tussen de creatieve industrie onderling en met andere economische sectoren; - Het realiseren en faciliteren van een ontmoetingsplaats voor de creatieve industrie onderling en met andere economische sectoren en het stimuleren van die ontmoeting; - Ondersteuning van (jonge) creatieve talenten.

  details
 • Vereniging Kunsteducatie Culemborg

  Vereniging Kunsteducatie Culemborg

  De vereniging heeft als doel een zo breed mogelijk en kwalitatief goed aanbod van kunst- en muziekeducatie te verzorgen, voor ingezeten van Culemborg en omgeving, zowel binnen- als buitenschools.

  details
 • Stichting Biografie Mgr. Jos. Stassen

  Stichting Biografie Mgr. Jos. Stassen

  Het totstandbrengen van een biografie van Monseigneur Jos. Stassen

  details
 • Stichting Internationaal Lied Festival Zeist

  Stichting Internationaal Lied Festival Zeist

  Het Internationaal Lied Festival Zeist wil binnen drie jaar (vanaf 2016) een toonaangevend liedfestival worden. Het festival geeft een podium aan nationale en internationale topmusici, zowel gerenommeerd als aanstormend. Het repertoire richt zich op de klassieke zangkunst en is voor een breed publiek toegankelijk. Het festival stimuleert talentontwikkeling door masterclasses en door samenwerkingsverbanden aan te gaan met amateurmusici en scholen. Zang, de oervorm van de muziekkunst, krijgt het podium dat zij verdient.

  details
 • Stichting Culturele evenementen Nijmegen

  Stichting Culturele evenementen Nijmegen

  Het (laten) organiseren van culturele evenementen en activiteiten in en om de stad Nijmegen en alles wat hiermee in de ruimste zin verband houdt. Stichting CEN streeft ernaar haar werkzaamheden zo efficiƫnt mogelijk uit te voeren en de leden zo veel mogelijk waarde voor hun contributies te bieden.

  details
 • Stichting \"ZEP-Projecten\"

  Stichting "ZEP-Projecten"

  ZEP is een theaterkern rond artistiek leider Peter Pluymaekers. ZEP wil een bijdrage leveren aan de uitbreiding van professioneel multi-etnisch theater in Nederland en maakt daarom producties voor een jong, cultureel divers publiek. ZEP vindt het belangrijk om jongeren te enthousiasmeren voor het kunstdiscipline theater. Door te communiceren in een voor hen bekende, toegankelijke vormtaal kan ZEP jongeren begeleiden naar de meer complexe betekenislagen van haar voorstellingen. ZEP maakt voorstellingen vanuit de overtuiging dat theater kan bijdragen aan integratie en onderling begrip tussen verschillende culturen. Onze kernactiviteiten zijn: 1. het uitbrengen van twee/drie theaterproducties per jaar. 2. met daaraan gekoppeld een intensief educatietraject voor vmbo-scholen.

  details